Αθλητισμος

Ο Γκιρτζίκης «δυναμιτίζει» περαιτέρω το ελληνικό ποδόσφαιρο

Χάλασε τη «μεγάλη συνάντηση» στο παρά πέντε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
136460-312076.jpg

Τη συνάντηση FIFA, UEFA, ομάδων της Σούπερ Λίγκας και ΕΠΟ, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Τρίτη, στις 11 το πρωί, ματαίωσε στο «παρά πέντε» ο πρόεδρος της τελευταίας και οικοδεσπότης της διαδικασίας κ. Γιώργος Γκιρτζίκης.

Λεπτομερέστερα, ο κ. Γκιρτζίκης έστειλε σε όλους τους; εμπλεκόμενους το εξής μήνυμα: «Σας γνωρίζω ότι η προγραμματισμένη για σήμερα και ώρα 11.00 συνάντηση των εκπροσώπων σας με την κοινή αντιπροσωπεία FIFA/UEFA ματαιώνεται».Δεν έγινε γνωστή η αιτία της απόφασης Γκιρτζίκη, που πάρθηκε ενώ είχαν αρχίσει να συγκεντρώνονται στα γραφεία της ΕΠΟ οι ενδιαφερόμενοι, ούτε αν πρόκειται για αναβολή ή ματαίωση.

Πάντως μετά απ΄ αυτό τόσο το πρωτάθλημα όσο και το κύπελλο εξακολουθούν να είναι «στον αέρα», ενώ είναι άγνωστο πώς θ΄ αντιδράσουν ο κ. Κωστάκης Κουτσοκούμνης (ο Κύπριος επικεφαλής της αντιπροσωπείας FIFA / UEFA), όσες ομάδες αντιτίθενται στον κ. Γκιρτζίκη (ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ κλπ) αλλά και ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής, που είχε προσπαθήσει πολύ να γίνει η παραπάνω συνάντηση.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ