- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Τον γιόγκι κ. Πάτρικ Μπρούμε, πρώην «δάσκαλο» της Μαντόνα και του Στινγκ, αλλά και συνεργάτη της εθνικής ποδοσφαίρου της Γερμανίας επί μια δεκαετία (από την εποχή του προπονητή κ. Γιούργκεν Κλίνσμαν), έχει φέρει τα τελευταία δυο χρόνια πολύ κοντά στην ομάδα ο προπονητής της κ. Γιόακιμ Λεβ.
Ο Γερμανός κ. Μπρούμε, που είχε συμβάλει στην κατάκτηση του Μουντιάλ 2014, προσπαθεί να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές στην ευκαμψία, τη συγκέντρωση και την απόδοσή τους στο ματς, αλλά και να μειώσει τους τραυματισμούς και το χρόνο ανάρρωσης, όταν αυτοί επέλθουν. Οι συνεδρίες της γιόγκα έχουν διάρκεια 45 λεπτά και μόνο τρία μέλη της ομάδας τις αποφεύγουν συστηματικά.
Καλύτεροι «πελάτες» του γιόγκι φαίνεται πως είναι οι κ. Τ. Μίλερ, Μ. Χούμελς, Λ. Ποντόλσκι και ο ίδιος ο Λεβ. «Η απόφαση για τη γιόγκα είναι του καθενός μας. Δεν περιέχεται στο σχεδιασμό της προπόνησης» λέει ο κ. Ποντόλσκι.