- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- VOICE RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Δεν είναι ψέματα: Τρίτη βράδυ ο τελικός του Κυπέλλου
Αλλά και πάλι δεν είναι όλα κανονικά
Απόψε Τρίτη διεξάγεται επιτέλους -αν δεν προκύψει πάλι κάποιο πρόβλημα- ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο των αντρών ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό (8.30, ΟΤΕ Sporsts 1), μόνο που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών και -σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες- δίχως την παρουσία του αρμόδιου (;) υπουργού κ. Σταύρου Κοντονή, στην κατά τα άλλα υποτιθέμενη «γιορτή του ποδοσφαίρου».
Λεπτομερέστερα, μετά την «κόντρα» Κοντονή με ΕΠΟ - FIFA - WEFA και τις συνεχείς αναβολές του τελικού, τελικά το μάτς γίνεται με ελάχιστους μόνο προσκαλεσμένους κι έτσι το αχανές στάδιο θα είναι άδειο.
Από τον Ολυμπιακό (σαφές φαβορί, προπονητής Μάρκο Σίλβα), που επιδιώκει νταμπλ μια και το πρωτάθλημα το έχει ήδη πάρει, απουσιάζει μονάχα ο τραυματίας Ελ Αμπντέλ Ουί. Από την ΑΕΚ (αουτσάιντερ, υπηρεσιακός προπονητής Στέλιος Μανωλάς), που επιδιώκει να πάρει ένα τίτλο μετά το 2011, απουσιάζει μονάχα ο τιμωρημένος Έλντερ Μπαρμπόζα.
Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός πήρε φέτος το πρωτάθλημα με μόνο μια ήττα: στο ίδιο αυτό γήπεδο και με την ίδια αντίπαλο (φωτογραφία).