- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σπουδαίο «διπλό» της Ρεάλ επί της Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου
Νέο ενδιαφέρον στην Primera Division 7 αγωνιστικές πριν το φινάλε
Νέο ενδιαφέρον παίρνει το πρωτάθλημα στην Primera Division. Η Ρεάλ Μαδρίτης πέτυχε τεράστια νίκη με 2-1 επί της Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου στο μεγάλο ντέρμπι της 31ης αγωνιστικής και, πλέον, τα πάντα παίζονται για τον τίτλο.
Με γκολ του Ρονάλντο πέντε λεπτά πριν το φινάλε, η Ρεάλ που βρέθηκε να χάνει στο 51΄ και από το 84΄ να παίζει με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Σέρχιο Ράμος, έφυγε νικήτρια από το Καμπ Νου για πρώτη φορά μετά το 2012 και επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν το πρωτάθλημα παίρνει ξανά ενδιαφέρον.
Η Ατλέτικο απέχει 6 βαθμούς από την πάντα πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, ενώ στο -7 βρίσκεται η Ρεάλ κι όλα μπορούν να συμβούν στη συνέχεια, αν και οι Καταλανοί εξακολουθούν να κρατούν την τύχη στα χέρια τους.
Το clasico δεν είχε πολλές φάσεις στο πρώτο 45λεπτο, διάστημα στο οποίο η Ρεάλ έδωσε γήπεδο στους «μπλαουγκράνα» και προσπάθησε να τους «χτυπήσει» στην αντεπίθεση. Η Μπαρτσελόνα είχε την περισσότερη ώρα κατοχή μπάλας, ωστόσο, η καλά οργανωμένη άμυνα των μερένγκες δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να μπουν πολλές φορές στην περιοχή του Νάβας.
Το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος είχε πολύ γρήγορο ρυθμό και στο 56΄ η Μπαρτσελόνα άνοιξε το σκορ με την καρφωτή κεφαλιά του Πικέ, μετά το κόρνερ του Ράκιτιτς. Η «απάντηση» της Ρεάλ ήταν άμεση. Στο 62΄ από το γύρισμα του Κρόος στην περιοχή η μπάλα πήρε ύψος έφτασε στον Μπενζεμά, ο οποίος με γυριστό σουτ ισοφάρισε (1-1).
Η Ρεάλ ήταν πιο οργανωμένη στις επιθετικές της προσπάθειες και στο τελευταίο 15λεπτο έδειχνε να θέλει περισσότερο τη νίκη. Απείλησε δύο φορές μετά το 80΄ με τον Μπέιλ να σκοράρει αλλά να μη μετράει το γκολ (επιθετικό φάουλ) και στη συνέχεια τον Ρονάλντο να σημαδεύει με σουτ το οριζόντιο δοκάρι του Μπράβο.
Στο 84΄ ο Σέρχιο Ράμος πήρε το δρόμο προς τα αποδυτήρια με δεύτερη κίτρινη κάρτα, παρόλα αυτά ένα λεπτό αργότερα ο Ρονάλντο με το 29ο γκολ στο πρωτάθλημα (πλασέ από πλάγια) χάρισε τη μεγάλη νίκη στους Μαδριλένους (2-1).
photo: EPA/ALEJANDRO GARCIA
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το στιγμιότυπο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το στιγμιότυπο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Απίθανα στατιστικά για τον Γάλλο αστέρα
Η Ισπανία κατέκτησε δίκαια το Παγκόσμιο Κύπελλο επιβάλλοντας τη λογική της και εξουδετερώνοντας την Αργεντινή και τον ίδιο τον μύθο του Μέσι
Η φωτογραφία που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το στιγμιότυπο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Απίθανη εκτέλεση από τον επιθετικό της Μπαρτσελόνα
Αναλυτικά οι πρωταθλήτριες χώρες από το 1930 μέχρι σήμερα
Πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2024 και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια το 2026 η φοβερή ομάδα του Λουίς ντε λα Φουέντε
Καθολική υπεροχή των Ισπανών μέχρι τώρα
Για πρώτη φορά στην ιστορία πραγματοποιήθηκε halftime show στα πρότυπα του Super Bowl
Ρονάλντο και Ροναλντίνιο έφεραν οδηγώντας τη Μαντόνα στη σκηνή, στην πιο επική στιγμή του show
Χωρίς τέρματα το πρώτο ημίχρονο στον τελικό του Μουντιάλ
«Σ' ευχαριστώ που με κάνεις καλύτερη κάθε μέρα» - Συγκινημένη η Μαρία Σάκκαρη
Η Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα κατέκτησε τον τίτλο με 2-0 σετ
Όλα τα φώτα πλέον στο...Halftime show
Αντίστροφη μέτρηση για την σπουδαία αναμέτρηση, σέντρα στις 22:00
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.