Αθλητισμος

Προκρίθηκαν ΠΑΟΚ και Ατρόμητος

Την Παρασκευή στην κλήρωση για την επόμενη φάση του Europa League

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Την πρόκριση για τα πλέι οφ του Europa Leugue πήραν ΠΑΟΚ και Ατρόμητος. Οι Θεσσαλονικείς ήρθαν 1-1 εκτός έδρας με τη σλοβακική Σπαρτάκ Τρνάβα την οποία είχαν κερδίσει 1-0 στην Τούμπα, ενώ ο Ατρόμητος κέρδισε στο Περιστέρι τη σουηδική ΑΙΚ Στοκχόλμης, την οποία είχε νικήσει και εκτός έδρας με 3-1. Οι δύο ελληνικές ομάδες θα μπουν στην κλήρωση της Παρασκευής για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του ματς με πολλές ευκαιρίες για γκολ. Τελικά δέχθηκε εκείνος γκολ στο 33ο λεπτό σε λάθος της άμυνας (Όλσεν) και πέναλτι που αξιοποίησε ο Σάμπο. Ο Κωνσταντινίδης ύστερα από ωραία ενέργεια του Κοροβέση έφερε με κεφαλιά το παιχνίδι στα ίσια στο 48’, ο ΠΑΟΚ έμεινε με 10 παίκτες από το 67’ όταν αποβλήθηκε ο Σκόνδρας, όμως δεν κινδύνεψε μέχρι το τέλος και πανηγύρισε την πρόκριση.

Ο Ατρόμητος πέτυχε την πρώτη του ευρωπαϊκή πρόκριση. Η ομάδα ήταν σοβαρή σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Μαρσελίνιο στο 67’. Νωρίτερα, στο 53’, το ματς είχε διακοπεί για 48 λεπτά εξαιτίας ενός προβλήματος στην ηλεκτροδότηση των προβολέων.