Αθλητισμος

Αιχμές Δομάζου για Αναστασίου

«Στην Ευρώπη δεν μπορεί να εμπνεύσει»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Επικριτικός απέναντι στον προπονητή του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αναστασίου, ο Μίμης Δομάζος. «Τρία χρόνια η ίδια δουλειά. Στην Ελλάδα είναι καλός αλλά στην Ευρώπη δεν μπορεί να εμπνεύσει» είπε χαρακτηριστικά ο θρύλος του Παναθηναϊκού και του ελληνικού ποδοσφαίρου, μιλώντας στο ραδιόφωνο Sport24 Radio 103,3. Είπε όμως κι άλλα και για άλλους.

Σύμφωνα με τον Δομάζο ο Παναθηναϊκός έπρεπε να πάρει έναν καλό παίκτη για το κέντρο «γιατί αυτοί που έχει τώρα μπορούν μόνο να τρέχουν και ο Νίνης δεν μπορεί να παίξει 90 λεπτά». Για τον Εσιέν σημείωσε πως εκτός από τα προβλήματά του, είναι αμυντικό χαφ, ενώ αναρωτήθηκε γιατί δεν προτιμήθηκε ο Ντίνας που μπορεί να ντριμπλάρει.

Ο Μίμης Δομάζος είπε ακόμα ότι η πρόκριση χάθηκε στην Αθήνα. «Ήταν ένα παιχνίδι που νομίζω ότι η πρόκριση χάθηκε εδώ, όχι στο Βέλγιο. Δεν το εκμεταλλευτήκαμε, δεν το είδαμε σωστά, δεν παίξαμε σωστά. Μείναμε με δέκα παίκτες και οι Βέλγοι έκαναν και εδώ πολλές ευκαιρίες. Δεν μάθαμε πολλά από αυτό τον αγώνα. Όταν έγινε η κλήρωση θριαμβολογούσαμε. Παίξαμε μαζί τους και ένα φιλικό. Όλα αυτά μας δημιούργησαν στους Έλληνες αισιοδοξία και όταν οι Έλληνες δεν φοβούνται χάνουν».

Και για την επόμενη μέρα: «Ας κάνει κάτι στο ελληνικό πρωτάθλημα τουλάχιστον. Δεν μπορεί να φεύγεις από την Ευρώπη από το πρώτο παιχνίδι έξω. Υπάρχει και το Europa League, αλλά δεν είναι το ίδιο. Άλλο να παίζεις ως πρώτη ομάδα στην Ευρώπη, όπως εμείς κάποτε».