Επικαιροτητα

Εορτολόγιο: Σήμερα 8 Μαΐου γιορτάζει…

Και περιμένει τις ευχές σου!

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
photo-1471899236350-e3016bf1e69e.jpg

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 8 Μαΐου; Το εορτολόγιο της Athens Voice σου τους θυμίζει. Μην ξεχάσεις να τους δώσεις τις καλύτερες ευχές σου!

Εορτολόγιο ημέρας, για να ξέρεις ποια ονόματα γιορτάζουν και σε ποιους να ευχηθείς. Σήμερα 8 Μαΐου γιορτάζουν οι: Αρσένιος, Αρσενία (Αρσίνα, Αρσινόη), Θεολόγος, Θεολογία, Μήλιος, Μηλιώ (Μηλιά, Μηλίτσα), Κασσιόπη, Μυροφόρα. Σήμερα γιορτάζουν και οι μανούλες!

Ορθόδοξος Συναξαριστής: Των Αγίων Μυροφόρων γυναικών, έτι δε Ιωσήφ του εξ Αριμαθαίας και του νυκτερινού μαθητού Νικοδήμου, Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος και Ευαγγελιστής (Σύναξις της αγίας κόνεως της εκπορευομένης εκ του τάφου του Ιωάννου του Θεολόγου), Όσιος Αρσένιος ο Μέγας, Όσιος Μήλης ο Υμνωδός, Άγιοι Στρατιώτες οι Μάρτυρες, Ανάμνηση Θαύματος της Υπεραγίας Θεοτόκου στην πόλη Κασσιόπη, Αγία Αυγουστίνη η Μάρτυρας η εν Βυζαντίω, Όσιος Αρσένιος Βαρνακοβίτης, Όσιος Αρσένιος του Νόβγκοροντ ο διά Χριστόν σαλός, Όσιος Αρσένιος ο εν τη Λαύρα του Κιέβου ασκήσας, Όσιος Κασσιανός ο Έγκλειστος, Άγιος Ελλάδιος Επίσκοπος Ωξέρρης, Άγιος Διονύσιος ο Ιερομάρτυρας, Όσιοι Ζωσιμάς και Ανδριανός, Σύναξη της Παναγίας της Κασσωπίτρας στην Κέρκυρα, Σύναξη της Παναγίας της Κασσωπίτρας στην Άρτα, Οσία Καλή

Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου
Παγκόσμια Ημέρα Θαλασσαιμίας (Μεσογειακής Αναιμίας)
Γιορτή της Μητέρας

«Μήλο μου κόκκινο» από τα Ζουζούνια

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ