Επικαιροτητα

Εορτολόγιο: Σήμερα 7 Μαΐου γιορτάζει…

Και περιμένει τις ευχές σου!

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
352242-730635.jpg

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 7 Μαΐου; Το εορτολόγιο της Athens Voice σου τους θυμίζει. Μην ξεχάσεις να τους δώσεις τις καλύτερες ευχές σου!

Εορτολόγιο ημέρας, για να ξέρεις ποια ονόματα γιορτάζουν και σε ποιους να ευχηθείς. Σήμερα 7 Μαΐου δεν γιορτάζει κανείς.  

Ορθόδοξος Συναξαριστής: Ανάμνηση του εν τω ουρανώ φανέντος σημείου του Τιμίου Σταυρού επί Κωνσταντίου, Άγιος Κοδράτος και οι μαζί μ' αυτόν μαρτυρήσαντες, Εύρεσις του Τιμίου Λειψάνου του Οσίου Νείλου του Νέου του Μυροβλήτη, Άγιος Ακάκιος, Άγιοι Ρουφίνος και Σατορνίνος, Όσιος Ιωάννης ο Ψυχαΐτης, Άγιος Μάξιμος, Όσιος Ταράσιος ο θαυματουργός «ὁ ἐν Λυκαονίᾳ», Μετάθεση των ιερών λειψάνων του Οσίου Ευθυμίου του Μεγάλου, Άγιος Ιουβενάλιος ο Μάρτυρας, Άγιος Φλάβιος ο Ιερομάρτυρας και των συν αυτώ Αγίων Μαρτύρων Αυγούστου και Αυγουστίνου των αυταδέλφων, Όσιος Ιωάννης και οι μαθητές αυτού, Όσιος Νείλος εκ Ρωσίας, Άγιος Αλέξιος Τοθ ο Υπερασπιστής της Ορθοδόξου Πίστεως στην Αμερική, Άγιος Κύριλλος ο μάρτυρας, Όσιος Γεώργιος ο εκ Γοματίου, Όσιος Γερβάσιος o εκ Γοματίου o Αθωνίτης και διά Χριστόν σαλός

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ