- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Τι ακριβώς θα ισχύσει με το Δώρο Πάσχα
Για ποιους θα δοθεί παράταση στην καταληκτική ημερομηνία 30/6/2020
Αναλυτικά τι θα ισχύσει φέτος λόγω της κρίσης από την πανδημία του κορωνοϊού για το Δώρο Πάσχα. Ποιοι μπορούν να το καταβάλουν έως 30 Ιουνίου.
Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσαν νωρίτερα, οι υπουργοί Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης κι Εγασίας Γιάννης Βρούτσης, το Δώρο Πάσχα θα δοθεί σε όλους τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα στο σύνολό του από όλες τις επιχειρήσεις προς όλους τους εργαζομένους, με συμμετοχή του κράτους σε ποσοστό όπου υπάρχουν επιχειρήσεις που είναι σε προσωρινή αναστολή, ενώ θα δοθεί και έκτακτη ενίσχυση σε 108.000 εργαζομένους στην υγεία και την γ.γ. Πολιτικής Προστασίας.
Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, η καταβολή του Δώρου Πάσχα προς όλους τους εργαζόμενους είναι διασφαλισμένη. Οι επιχειρήσεις που έχουν αναστείλει την λειτουργία τους με απόφαση του κράτους θα μπορούν να το καταβάλλουν μέχρι το καλοκαίρι και συγκεκριμένα μέχρι τις 30 Ιουνίου 2020. Με απόφαση του πρωθυπουργού το τμήμα του Δώρου Πάσχα που δεν θα καταβληθεί από τους εργοδότες (για το διάστημα που δεν εργάστηκαν) θα καταβληθεί στο ακέραιο από τον κρατικό προϋπολογισμό.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Η ομάδα μας μεγαλώνει, αποκτήσαμε και σουτέρ που σπάνια αστοχεί»
«Προτιμώ να παραμείνω στα στοιχεία και στους ανθρώπους που χρειάζονται λύσεις»
Τι αλλάζει στο Λύκειο και πότε θα είναι έτοιμο το νέο σύστημα Πανελλαδικών
Πότε θα τεθεί σε εφαρμογή το πρόγραμμα
Η ανεργία μειώθηκε και οι επιχειρήσεις δυσκολεύονται να βρουν προσωπικό
«Ο Κάθετος Διάδρομος ενισχύει τις προοπτικές ανάδειξης της Ελλάδας σε κόμβο μεταφοράς φυσικού αερίου»
Τα μηνύματα από την αύξηση των υπερωριών
Το πανό ανάρτησαν οπαδοί της ομάδας ΜΖΤ Σκοπίων, στον αγώνα μπάσκετ με τον Ηρακλή
9 για παράνομη άσκηση επαγγέλματος μέσω social media
Αιτήσεις έως τα μέσα του 2027
Η δημοκρατία δεν μπορεί να εξαρτήσει την πορεία της από τις ερμηνείες θα δώσει ο Άρειος Πάγος στα νομικίστικα τερτίπια που θα εφεύρουν οι νεοφασίστες
«Θα κινηθώ δικαστικά για την προστασία της προσωπικότητάς μου», γράφει σε ανάρτησή του
«Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με αποσπασματικές λογικές», τόνισε ο Περιφερειάρχης Αττικής
Τη σύσταση Εθνικού Συμβουλίου Αγροτικής Πολιτικής προτείνει το κόμμα της Χαριλάου Τρικούπη
Μενδώνη: «Η Ελλάδα χτίζει γέφυρες πολιτισμού στις Πρέσπες»
Στο Καστελλόριζο βρέθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής
Ανοίγει ο δρόμος για επενδύσεις 1 δισ. ευρώ
«Ήταν ταγμένος στην αποστολή του δημόσιου λειτουργού»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.