- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Αυτό είναι το προσωρινό ΔΣ της Folli Follie
Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς είχε προσφύγει προ ημερών στο Πρωτοδικείο
Δεκτή από το Πρωτοδικείο η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για διορισμό προσωρινής διοίκησης στη Folli Follie.
Δεκτή έκανε το Πρωτοδικείο την προσφυγή, με τη διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων, της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για την τοποθέτηση νέων μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο της Folli Follie.
Η Επιτροπή, ως εποπτική Αρχή, προσέφυγε στο δικαστήριο πριν από λίγες ημέρες με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων ζητώντας προσωρινή διαταγή του δικαστηρίου για την τοποθέτηση νέων μελών στο ΔΣ της εταιρείας. Η κίνηση της αιτούσας έγινε ενόψει της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Folli Follie, προγραμματισμένης για σήμερα μετά το μεσημέρι, οπότε θα ενημερωθεί για τις προτάσεις για αναδιάρθρωση των υποχρεώσεων της εταιρείας ώστε να καταστεί εφικτή η συνέχιση της εμπορικής δραστηριότητάς της.
Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς υποστηρίζει στο δικόγραφό της ότι μέλη του παρόντος ΔΣ της εταιρείας εξυπηρετούν συμφέροντα του βασικού μετόχου, ο οποίος είναι κατηγορούμενος για σωρεία κακουργηματικών πράξεων που αφορούν παραποίηση λογιστικών στοιχείων της εταιρείας.
Το δικαστήριο έκανε δεκτή την αίτηση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και έτσι πλέον η εταιρεία θα έχει προσωρινή διοίκηση που θα απαρτίζεται από νέα μέλη, πλην εκείνων που ήδη είχε τοποθετήσει στο ΔΣ η εποπτική Αρχή και του διευθύνοντος συμβούλου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Έμαθες τι σημαίνει η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για το ιδιωτικό χρέος για σένα;»
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ασφαλισμένοι
Αντικαθιστά την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ μετά την αποπομπή της
Πώς η κρατική αρωγή μπορεί να λειτουργεί ως τροχοπέδη στην ασφάλιση κατοικιών, σύμφωνα με τον Στράτο Παραδιά
Έργο εθνικής σημασίας για την ενεργειακή αυτονομία και τη μείωση του κόστους
Τα «πηγαδάκια» και οι τόνοι που ανέβηκαν επικίνδυνα
Οι παρεμβάσεις που φέρνει σε νέο νομοσχέδιο το Υπουργείο Εργασίας
«Ανάγκη να λαμβάνονται υπόψη οι επιμέρους εθνικές ιδιαιτερότητες»
Με C-27 ταξίδεψε στη Σλοβενία
«Δεν ανησυχούμε υπέρμετρα για κρίση χρέους στην Ευρώπη» δήλωσε ο πρόεδρος του Eurogroup
Δύσκολες διαπραγματεύσεις και αδιέξοδο στις Βρυξέλλες
Νέο προσωπικό στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα»
Στο 85% η ανησυχία για την ακρίβεια
Εφόσον υπάρχουν άλλα περιουσιακά στοιχεία που μπορούν να ικανοποιήσουν το ύψος της οφειλής
«Να είστε πολύ προσεκτικός γιατί βρέθηκαν και οστά των παιδιών μου»
Καλύφθηκαν και οι 10.000 θέσεις ειδικότητας - Επανεκκίνηση των προγραμμάτων «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ»
«Η ερμηνεία της, ιδιαίτερα, στην τηλεοπτική σειρά Λωξάντρα, έπλασε μία από τις εμβληματικότερες παρουσίες στην τηλεόραση»
Τι ώρα μπαίνουν τα χρήματα στα ΑΤΜ
«Στήσατε συνομωσία πάνω σε μία εθνική τραγωδία»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.