TV + Series

Peaky Blinders: Το πρώτο ατμοσφαιρικό teaser για την 6η σεζόν

Η επιστροφή της θρυλικής οικογένειας από το Μπέρμιγχαμ

giannis-mpelesiotis.jpg
Γιάννης Μπελεσιώτης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το BBC έβγαλε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser  για την νέα σεζόν της σειράς Peaky Blinders
© IMDb

Ο έκτος κύκλος της διάσημης σειράς Peaky Blinders αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2022 και το BBC δημοσίευσε το πρώτο teaser για τη νέα σεζόν.

Η έκτη και κατά πάσα πιθανότητα τελευταία σεζόν της σειράς - φαινόμενο Peaky Blinders, είναι πιο κοντά από ποτέ. Το κανάλι BBC έβγαλε στη δημοσιότητα ένα πρώτο ατμοσφαιρικό teaser βίντεο μέσω των social media ανακοινώνοντας ταυτόχρονα την επιστροφή των αδερφών Shelby στις οθόνες του κοινού μέσα στο 2022. 

Η πέμπτη σεζόν της σειράς σημείωσε μεγάλη επιτυχία και ταυτόχρονα αγαπήθηκε από τους φίλους της σειράς. Ο Τομ Χάρντι επέστρεψε ως Alphie Solomons σε έναν ρόλο που έχει αφήσει το στίγμα του ολοκληρωτικά και έχει κερδίσει όλους τους θεατές. Οι παραγωγοί της σειράς ανέφεραν πως η πανδημία τους πήγε πολύ πίσω στα γυρίσματα και πλέον είναι πολύ χαρούμενοι που η έκτη σεζόν είναι προ των πυλών. 

Οι δυσκολίες και τα δυσάρεστα γεγονότα δεν έλειψαν από τα γυρίσματα το προηγούμενο διάστημα. Η επιστροφή των αδερφών Shelby κρύβουν ένα μεγαλό ερωτηματικό και δεν είναι άλλο για το πως οι συντελεστές διαχειρίστηκαν τον ξαφνικό χαμό της ηθοποιού Έλεν ΜακΡόρι, η οποία βρισκόταν στο ρόλο της Aunt Polly. Η πρεμιέρα αναμένεται το Ιανουάριο του 2022 και ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί τον τρόπο που θα εκτυλιχθεί η ιστορία σε συνάρτηση με το τραγικό συμβάν. 


Η νέα σεζόν αναμένεται να έχει 6 επεισόδια όπως ακριβώς και οι υπόλοιπες. Δεν προβλέπονται αλλαγές στο συγκεκριμένο μοτίβο, με τον τίτλο του πρώτου επεισοδείου να είναι ήδη γνωστος. Η πρεμιέρα θα ονομάζεται «Black Day» και η ιστορία θα συνεχίζεται από εκεί που την αφήσαμε, όταν ένας διαλυμένος Thomas Shleby επιχειρεί να δώσει τέλος στη ζωή του. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anthony Byrne (@antobyrne75)


Ο έκτος κύκλος θα είναι κατά πάσα πιθανότητα και ο τελευταίος, με την ιστορία όμως των Shelbys να μην τελειώνει εδώ. Ο δημιουργός της σειράς, Στίβεν Νάιτ, αποκάλυψε πως στα σκαριά βρίσκεται ήδη μία ταινία που θα ολοκληρώσει το story της θρυλικής οικογένειας από το Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας. Τα γυρίσματά της σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να ξεκινήσουν το 2023. 

Στο διάστημα που ακολούθησε ανάμεσα στη πέμπτη και έκτη σεζόν, κυκλοφόρησε και το video game των Peaky Blinders με την ονομασία «Mastermind». Ένα παιχνίδι γρίφων, με καινοτόμες ιδέες που έχει κερδίσει ήδη τους fans της σειράς. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ