- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πεθαίνει ο Τύριον στην τελευταία σεζόν του Game of Thrones;
Ο Πίτερ Ντίνκλατζ μιλάει για την εξέλιξη και το τέλος του χαρακτήρα που υποδύθηκε επί 8 χρόνια
Μετά από 8 χρόνια, η τελευταία σεζόν του «Game of Thrones» είναι πλέον γεγονός με τα γυρίσματα της να έχουν τελειώσει ήδη από τον Ιούλιο. Όσο πλησιάζουμε στην πρεμιέρα της, οι φαν της σειράς – υπερπαραγωγής πιάνονται από κάθε κουβέντα των συντελεστών της και προσπαθούν να την μεταφράσουν για να καταλάβουν τι πρόκειται να γίνει στο πολυαναμενόμενο φινάλε.
Ο Πίτερ Ντίνκλατζ – ο κατά GoT Τύριον Λάνιστερ – έδωσε ένα επιπλέον «ψιχουλάκι» στους ανυπόμονους θαυμαστές με την συνέντευξη του στην Vulture και τον Ντέιβιντ Μαρκέζ. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός, αφότου μίλησε για την νέα του τηλεοπτική ταινία «My Dinner with Hervé», για την καθημερινότητα του, για το βραβείο Emmy του, αλλά και για το μέλλον του στην υποκριτική, ερωτήθηκε – προφανώς – και για το «Game of Thrones».
Αρχικά, ο Ντίνκλατζ αναφέρθηκε στο ότι η σειρά ήταν για αυτόν μία υπέροχη εμπειρία και στο ότι φυσικά θα του λείψει, αλλά ως πιο έντονη «απώλεια» αισθάνεται την Ιρλανδία, αφού έζησε σε αυτήν για χρόνια και έγινε μεγάλο μέρος της ζωής του αναπτύσσοντας κατά κάποιον τρόπο πολύ βαθιές ρίζες εκεί. Βέβαια, ιδιαίτερα φορτισμένη ήταν για αυτόν και η μέρα του τελευταίου γυρίσματος ενός από τους νεότερους ηθοποιούς, «Αυτό το άτομο μεγάλωσε μέσα στη σειρά. Ήταν παιδί και τώρα είναι ενήλικας. Και τώρα τελείωσε. Ήταν σαν να παρακολουθήσαμε αυτό το άτομο να αποχαιρετά την παιδική του ηλικία. Ξέρω ότι το “Game of Thrones” είναι απλά μία τηλεοπτική σειρά, αλλά για εμάς ήταν η ζωή μας».
Μιλώντας για τον χαρακτήρα του σχολίασε ότι αυτό που κατέληξε να θαυμάζει περισσότερο στον Τύριον είναι η εξέλιξη που είχε ως προσωπικότητα: «Η ομορφιά του Τύριον βρίσκεται στο ότι έφυγε από αυτή τη στάση - τη συμπεριφορά του έφηβου – μετά από μερικές σεζόν και ανέπτυξε μία δυνατή αίσθηση υπευθυνότητας. Όχι ηθική, γιατί αυτήν την είχε πάντα, αλλά έμαθε πώς να χρησιμοποιεί την ευφυΐα του». Επιπλέον, υπογράμμισε ότι στην τελευταία αυτή σεζόν θα του δοθεί ένα τέλος, το οποίο ο ίδιος αντιλαμβάνεται ως πολύ καλό, και συμπλήρωσε – θέλοντας μάλλον να «πειράξει» το κοινό – ότι ένα καλό τέλος μπορεί να είναι και ο θάνατος.
Πάντως, τι κι αν το υπονοεί ο ίδιος ο Ντίνκλατζ, τι κι αν το λένε η επιστήμη και οι αλγόριθμοι, όλοι οι φαν αρνούνται να πιστέψουν στον θάνατο του Τύριον, όσο δεν τον βλέπουν στην οθόνη. Υπομονή, λοιπόν, μέχρι το πρώτο μισό του 2019, οπότε και αναμένεται να πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα της 8ης σεζόν.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Μάθιου Ρις μάς χαρίζει τον πιο απολαυστικό ρόλο της σεζόν
Ο δημιουργός περιέγραψε τη σειρά ως «το σημαντικότερο κομμάτι της ζωής του»
Ακούστε ξανά τις καλύτερες μουσικές τίτλων της τηλεόρασης: Από την Μπονάντσα μέχρι το Stranger Things
Η σειρά του Στίβεν Νάιτ επιστρέφει - Ποιοι ηθοποιοί μπαίνουν στη νέα εποχή
Το Netflix δεν είχε σκοπό να αφήσει στην ησυχία του τον κόσμο του «πάνω κάτω»
«Οι επαναλήψεις δείξανε ότι ο κόσμος αυτή τη δουλειά την ήθελε»
Ανοιχτό το ενδεχόμενο συνέχειας - Το ζήτημα του προϋπολογισμού
Για το φινάλε της σειράς και για την προσωπική της ζωή μίλησε η 28χρονη ηθοποιός
Τι υποστήριξε ο εγγονός του JFK
Η ομάδα του εστιατορίου επιστρέφει για μια τελευταία βάρδια χωρίς τον Κάρμι
Τι είπε για το ντεμπούτο του γιου του στην υποκριτική
Η ανάρτηση του Αντίνοου Αλμπάνη
«Είμαστε οικογένεια πια, είμαστε σόι κανονικό»
Με στόχο την προώθηση της οικολογικής συνείδησης
Βασίζεται στο ομώνυμο μπεστ σέλερ της Μαρίσα Στάπλεϊ - Πρεμιέρα στις 15 Ιουλίου
Η επετειακή συλλεκτική έκδοση θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2026 - Τι περιλαμβάνει
Η νέα ντετεκτιβική εκδοχή του ανθρώπου-αράχνη με τον Νίκολας Κέιτζ εκτοξεύεται στην κορυφή - Ενθουσιώδεις κριτικές
Η νέα υπερηρωική σειρά δεν έχει καμία σχέση με καμία από τις υπόλοιπες — και ο χαρισματικός Νίκολας Κέιτζ το απολαμβάνει
Η Άσλεϊ Παρκ δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο TikTok ένα βίντεο
Ο Ουαλός ηθοποιός έφυγε ξαφνικά από τη ζωή - Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.