Μουσικη

Beyoncé: Ανακοινώνει το νέο άλμπουμ «Renaissance»

Πότε θα κυκλοφορήσει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μπιγιονσε νέο άλμπουμ
Beyonce © Getty Images/Ideal Image

Beyonce: Σύντομα το νέο άλμπουμ της ποπ σταρ.

Η Beyoncé ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιουλίου ένα νέο άλμπουμ με τον τίτλο «Renaissance» που φαίνεται να έχει τον υπότιτλο «Act I».

Η αστέρας της μουσικής αποκάλυψε την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της ενημερώνοντας την ιστοσελίδα της και την ενότητα του βιογραφικού στις σελίδες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Την είδηση επιβεβαίωσε με ένα tweet και η δισκογραφική εταιρεία της, η Columbia Records της Sony Music.

Ωστόσο δεν έχουν αποκαλυφθεί περισσότερες πληροφορίες, όπως συνηθίζει πλέον η Beyoncé. 

Το 2019, παρουσίασε το «Homecoming», ένα live album και μια συναυλιακή ταινία που κατέγραψε την εμβληματική εμφάνισή της ως επικεφαλής στο «Coachella», ενώ το 2020, κυκλοφόρησε το visual album «Black Is King».

Η Beyoncé ξεκίνησε το 2021 με ένα ακόμη ορόσημο με το «Black Parade» να κερδίζει το βραβείο Grammy της Καλύτερης R&B Ερμηνείας και να σημειώνει ρεκόρ για τη γυναίκα με τα περισσότερα Grammy στην ιστορία, ξεπερνώντας την Alison Krauss. Στα τέλη της ίδιας χρονιάς, η Beyoncé κυκλοφόρησε το «Be Alive» για την ταινία «King Richard», για τη βιογραφική ταινία για τις αθλήτριες του τένις Venus και Serena Williams, το οποίο έλαβε μία υποψηφιότητα για το βραβείο Όσκαρ.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ