Μουσικη

O CJ Jeff σε ένα συμβολικό live stream από τη Σπιναλόγκα

Ο μουσικός παραγωγός και DJ μιλάει στην ATHENS VOICE για την απόφασή του

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O CJ Jeff στη Σπιναλόγκα
O CJ Jeff στη Σπιναλόγκα

Ο μουσικός παραγωγός CJ Jeff μιλάει για το DJ set στη Σπιναλόγκα, που θα μεταδοθεί live stream, την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου στις 20.00.

Ο μουσικός παραγωγός, DJ και ιδρυτής της δισκογραφικής εταιρίας Rhythmetic, CJ Jeff, ο άνθρωπος που χορεύει εδώ και δύο δεκαετίες τους άλλους ανθρώπους, από την Αθήνα μέχρι την Ίμπιζα κι από το Σάο Πάολο μέχρι το Μαϊάμι, μας καλεί να συντονιστούμε μαζί του στο νέο εντυπωσιακό live stream από το set που ετοίμασε στη Σπιναλόγκα, την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου στις 20.00.

O CJ Jeff στη Σπιναλόγκα
O CJ Jeff στη Σπιναλόγκα

«Η Σπιναλόγκα με την ιστορία και τον συμβολισμό που την ακολουθεί και τη χαρακτηρίζει αποτελούσε πάντα διακαή πόθο για μένα και την ομάδα μου σε αυτή τη σειρά των ζωντανών εμφανίσεων. Η έγκριση της άδειας κινηματογράφησης ήρθε στην πιο κατάλληλη στιγμή. Σε μια εποχή που ο εγκλεισμός και η απομόνωση βιώθηκαν από όλους μας, χάσαμε φίλους, απομακρυνθήκαμε από συγγενείς, η ζωή μας άλλαξε, τίποτα πια δεν είναι δεδομένο. Μέσα σε αυτή τη νέα πραγματικότητα η μουσική ήταν εκεί για να σώσει την ψυχή μας. Η μουσική ανοίγει μια παρένθεση μέσα στον χρόνο, ένα τώρα μέσα στο άπειρο. Της χρωστάμε πολλά. Το πάντρεμα της μουσικής με τον συμβολισμό της Σπιναλόγκας, αυτές οι στιγμές οι μελωδίες σε συνδυασμό με τις αντανακλάσεις της θάλασσας είναι που ευελπιστούν να φέρουν πίσω όλα αυτά που χάσαμε, μια επιστροφή από την δική μας προσωπική Σπιναλόγκα» εξηγεί ο CJ Jeff λίγο πριν το event που θα μεταδοθεί ζωντανά από τη σελίδα του στο facebook και από τη σελίδα της ATHENS VOICE στο facebook, για την απόφασή του να επιλέξει τη συγκεκριμένη νησίδα ως σημείο εκπομπής του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ