- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
O Drake έχει ένα νέο τραγούδι για την Ελλάδα
Ο Καναδός ράπερ τραγουδάει «Fly you out to Greece» μέσα από ένα νέο track που φημολογείται πως έχει τον τίτλο «Greece».
Ο Καναδός ράπερ Drake τραγουδάει για την Ελλάδα μέσα από ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι που φημολογείται έχει τον τίτλο «Greece».
Αναρίθμητα τα επιτεύγματα του ράπερ Drake από το Τορόντο του Καναδά. Ναι, ο ράπερ που τα «έχωνε» στον Γιάννη Αντετοκούνμπο στους περσινούς τελικούς της Ανατολικής Περιφέρειας του NBA και σαν ορκισμένος fan των τοπικών Toronto Raptors. Ας το παραβλέψουμε αυτό, αν και φαίνεται πως o Drake μόνο κακή γνώμη δεν έχει για την Ελλάδα.
Μόλις στα 33 του χρόνια έχει σπάσει κάθε ρεκόρ σε νούμερο ένα singles στα επίσημα Billboard charts , ενώ εκατοντάδες του τραγούδια (καλά διαβάσατε, εκατοντάδες) έχουν βρεθεί στο Billboard Hot 100 και θεωρείται ο καλλιτέχνης με τις περισσότερες digital πωλήσεις στις ΗΠΑ. Όπως καταλαβαίνετε, ο Drake είναι και ένας από τους πλουσιότερους καλλιτέχνες στον κόσμο.
Πρωτομαγιά, ο Drake κυκλοφόρησε ένα νέο mixtape με τίτλο «Dark Lane Demo Tapes», προοίμιο για το έκτο μεγάλο του άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι. Ήδη το single «Tootsie Slide» έφτασε στην κορυφή των charts. Στο «Dark Lane Demo Tapes» συμμετέχουν, μεταξύ πολλών και διάφορων, οι Future, Young Thug, Chris Brown και Playboy Cardi.
Ο Drake επεφύλαξε και μία έκπληξη σε όλους εμάς εδώ στην Ελλάδα. Όχι, δεν θα έρθει για κάποια συναυλία, κάτι που δεν προβλέπεται για καμία μεγάλη συναυλία και φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο για τη φετινή χρονιά. Ο Drake αναφέρεται στην Ελλάδα μέσα από ρίμες (Come with me, fly you out to Greece) από ένα νέο του τραγούδι που φημολογείται ότι ονομάζεται «Greece» και θα υπάρχει νέο του άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι.
Το νέο τραγούδι το παρουσίασε μέσα από ένα live Instagram session για την παρουσίαση του mixtape και οι ρίμες πηγαίνουν κάπως έτσι:
Come with me, leave all of your things, yeah
You can stop at Gucci, stop at Louis V, yeah
Come with me, fly you out to Greece
Full speed, survoler Paris, yeah
Come with me, leave all of your things, yeah
You can stop at Gucci, stop at Louis V, yeah
Come with me, fly you out to Greece
Full speed, survoler Paris
Είναι σημαντικό ένας από τους διασημότερους ράπερ στον κόσμο να αναφέρεται τόσο άμεσα στην Ελλάδα, ένας πραγματικός ambassador. Αν μάλιστα το κομμάτι κυκλοφορήσει και σε video, θα είναι η καλύτερη διαφήμιση για τη χώρα μας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έργο από κεραμικό και γυαλί τιμά τον «θρύλο του Σάλφορντ» και τη μουσική του κληρονομιά
Ο τίτλος του έβδομου άλμπουμ "ENCORE" δεν επιλέχθηκε τυχαία
Λίγο πριν από τη συναυλία στο Floyd, το συγκρότημα μιλάει για τη δεκαετία του 1990 και όσα τους κρατούν ακόμα μαζί
Οι καλλιτέχνες θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για τον 71ο Διαγωνισμό Τραγουδιού
Η σεζόν 2026- 2027 ξεκίνησε δυναμικά
Δεκατέσσερις φωνές δίνουν ραντεβού στις 18 Νοεμβρίου στο Telekom Center Athens για μια μεγάλη συναυλία με ξεχωριστό σκοπό και μιλούν για όσα τους ενώνουν
Θεσσαλονίκη και ντουνιά, ξύπνα: Οι M.A.t.E. κυκλοφόρησαν το απόλυτο άλμπουμ
Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Καλιφόρνια
Μουσικός αποκάλυψε ότι ηχογράφησε πρόσφατα με τον Μικ Τζάγκερ, τροφοδοτώντας τις φήμες για νέο υλικό
Στις 24 Οκτωβρίου στο Fuzz, το καλλιτεχνικό τους στοίχημα ζυγίζει πάνω από 200 κιλά — και κρατά τη μορφή του μυστική
Ένα νέο χορευτικό ραντεβού ηλεκτρονικής μουσικής για τα Σαββατόβραδά μας
Το «Bass Persuades» έκανε ντεμπούτο στο Νο1 του Billboard, αλλά τη δεύτερη εβδομάδα κατρακύλησε στο Νο157
Η ταινία κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους τον περασμένο μήνα και θα είναι διαθέσιμη στο Disney+ από σήμερα
«Ύδατα: Μελωδίες από τις πηγές των ατμών»: Μια ιαματική μουσική παράσταση
Δύο χέρια, τέσσερις μπαγκέτες, ασταμάτητο γκρουβ
Ο καιρός σήμερα φωνάζει πάρτι και εμείς σας έχουμε ετοιμάσει μια μεγάλη έκπληξη στο Φάληρο
Eλάτε στο Ploes Floating Venue στο Παλαιό Φάληρο, «Πιαστείτε στα Χέρια» και ανακαλύψτε το
Η Maria «Masha» Alyokhina και ο Eric Breitenbach συζητούν για την εξορία, την Ουκρανία και όσα κρατούν όρθιο έναν άνθρωπο, πριν φέρουν το «Riot Days» στην Αθήνα
Ο κορυφαίος δεξιοτέχνης του μαντολίνου και το «Between Worlds» σε μία ξεχωριστή μουσική συνάντηση με την Alessia Tondo και μουσικούς της Κ.Ο.Θ.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.