Κινηματογραφος

Oscars 2022: Στην Jessica Chastain το βραβείο Α' Γυναικείου Ρόλου

Υπήρξε άλλες δύο φορές υποψήφια για Όσκαρ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Oscars 2022: Στην Jessica Chastain το βραβείο Α' Γυναικείου Ρόλου
Oscars 2022: Στην Jessica Chastain το βραβείο Α' Γυναικείου Ρόλου © ΕPA / ETIENNE LAURENT

Oscars 2022: Στην Jessica Chastain το βραβείο Α' Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «The eyes of Tammy Faye». .

Μεγάλη νικήτρια των Oscars 2022 η ηθοποιός Jessica Chastain που κρατά στα χέρια της το βραβείο του Α' Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «The eyes of Tammy Faye». 

Η Jessica Chastain έλαβε βραβείο Α΄ γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στο φιλμ «The eyes of Tammy Faye», όπου ενσαρκώνει τον ρόλο της τηλεευαγγελίστριας Τάμι Φέι Μπέικερ.

Η 45χρονη ηθοποιός ήταν ήδη δύο φορές ατυχήσασα υποψήφια για το Όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου, αρχικά με το «Υπηρέτριες», κατόπιν για την ερμηνεία της στο «Zero Dark Thirty». Εντέλει κέρδισε την αναμέτρηση με άλλες τέσσερις πολύ δημοφιλείς σταρ: την Πενέλοπε Κρουθ («Madres Paralelas»), την Κρίστεν Στούαρτ («Spencer»), τη Νικόλ Κίντμαν («Being the Ricardos») και την Ολίβια Κόλμαν («The Lost Daughter»).

 

 

Υποψήφιες για τo Oscar Α' Γυναικείου Ρόλου ήταν οι: Jessica Chastain για την ερμηνεία της στην ταινία, «The Eyes of Tammy Faye», η Olivia Colman για την ταινία «The Lost Daughter», η Penélope Cruz για το «Parallel Mothers», η Nicole Kidman για το «Being the Ricardos» και η Kristen Stewart για την ταινία «Spencer». 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις    

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ