TV + Series

Netflix: Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται τον Οκτώβριο

Η πρεμιέρα του «The Guilty» με τον Jake Gyllenhaal αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον από το κοινό

giannis-mpelesiotis.jpg
Γιάννης Μπελεσιώτης
11’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το Netflix ανακοίνωσε το ποιες σειρές, ταινίες, ντοκιμαντέρ και animation θα έχει διαθέσιμα στην πλατφόρμα του μέσα στον μήνα Οκτώβριο

Οδηγός: Οι ταινίες, οι τηλεοπτικές σειρές, τα ντοκιμαντέρ και τα animation που έρχονται στο Netflix τον Οκτώβριο.

Το Netflix συνεχίζει και τον Οκτώβριο να προσφέρει πληθώρα επίλογων στους συνδομητές του. Νέες σειρές και ταινίες ετοιμάζονται να κλέψουν τις εντυπώσεις σκορπώντας ενθουσιασμό σε όλο το κοινό. Αυτό τον μήνα ξεχωρίζουν οι νέες σεζόν των σειρών «Family Business», «You» και η ταινία «The Guilty» με τον Jake Gyllenhaal. Εκτός από αυτά όμως, η πλατφόρμα θα ανεβάσει ολοκληρωμένες τις σειρές θρύλους «The Office» και «Seinfield».

Σειρές του Netflix

1/10/21

Οικιακή βοηθός (Maid)

Η νέα σειρά του Netflix φέρνει σε πρωταγωνιστικό ρόλο τη Μάργκαρετ Κουάιλι μετά από τον μικρό ρόλο που είχε στην ταινία «Κάποτε στο Χόλιγουντ». Μία νεαρή κοπέλα ξεφεύγει από μία άκρως κακοποιητική σχέση με τον πρώην σύντροφό της και πιάνει δουλειά ως οικιακή βοηθός ώστε να καταφέρει να ζήσει το παιδί της. Στη διάρκεια της διαδρομής θα παλέψει με την φτώχεια, την ατυχία και τη γραφειοκρατία. Το cast συμπληρώνουν οι Μπίλι Μπέρκ (Twilight) και Άντι ΜακΝτάουελ (Groundhog day, Four weddings and a funeral).

MAID | Official Trailer | Netflix

4/10/21

Στη γειτονιά μου (On my block)

Το «On my block» αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες σιερές της πλατφόρμας και επιστρέφει για την τέταρτη σεζόν της. Οι δημιουργοί Γκονζάλεζ, Χαφτ και Λόρεν Λούνγκερικ έχουν φτιάξει μία πολύ καλή νεναική κωμωδία, παρουσιάζοντας με τον πιο γλυκό τρόπο τα προβλήματα της εφηβείας. Η τετραμελής παρέα των Cezar (Ντιέγκο Τινόκο), Monse (Σιέρα Κάπρι), Jamal (Μπρετ Γκρέι) και  Ruby (Τζέισον Τζενάο) αυτή τη φορά βιώνουν μία σειρά από νέες απειλές, αφού οι δρόμοι τους έχουν χωρίσει εδώ και δύο χρόνια. Όλοι τους φτάνουν στο σημείο που πρέπει να αποφασίσουν αν η φιλία τους είναι αδελφική. Γυρισμένο στο Λος Άντζελες, με τους παραγωγούς να το εκθειάζουν με υπέροχα πλάνα, δείχνοντας την ομορφιά της πόλης.

on_my_block.jpg

7/10/21

Ο Κώδικας των δισεκατομμυρίων (The Billion Dollar Code)

Μια γερμανική παραγωγή που έρχεται να εντυπωσίασει μέσα στον Οκτώβριο. Το «Billion Dollar Code» είναι βασισμένο σε αληθινή ιστορία και πρόκειται για την ιστορία δύο προγραμματιστών που πάλεψαν μέχρις εσχάτων για την πιστοποίηση της ανακάλυψης του αλγορίθμου της Google από τους ίδιους. Γύριζεται στο Βερολίνο, με την ατμόσφαιρα των 90’s να ξεχειλίζει. Σέουμας Φάρζεντ και Λούκας Λάγκραν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους υπόσχεται να εντυπωσιάσει το κοινό.

The Billion Dollar Code | Official Trailer | Netflix

8/10/2021

Pretty Smart

Μια ακόμα sitcom παραγωγή κάνει την εμφάνισή της στην πλατφόρμα. Μια δουλειά των Τζακ Ντόλγκεν και Νταγκ Μαντ, είναι η ανάλαφρη, διασκεδαστική κωμωδία του μήνα. Μια απόφοιτη του Χάρβαρντ αναγκάζεται πάνω στην ανάγκη να μετακομίσει στο ίδιο σπίτι με την αδερφή της και τους εκκεντρικούς φίλους της. Τον ρόλο της πρωταγωνίστριας ενσαρκώνει η Έμιλυ Όσμεντ των «High School Musical», «Spy Kids», και «Cyber Bully».

Pretty Smart | Official Trailer | Netflix

8/10/21

Οικογενειακή Επιχείρηση (Family Business)

Ένα από τα κρυφά διαμάντια του Netflix. Η σειρά που κανένας δεν μιλαει ποτέ και αποτελεί μία από τις καλύτερες επιλογές της πλατφόρμας. Στο Παρίσι μία οικογένεια χασάπηδων αποφασίζει να στραφεί στο εμπόριο Μαριχουάνας όταν έχει την πληροφορία πως το χόρτο θα νομιμοποιηθεί στην χώρα. Η τρίτη σεζόν βρίσκει την οικογένεια Αζάν αιχμάλωτη σε ένα μοναστήρι, με τους απαγωγείς να είναι υπερβολικά ευέξαπτοι. Εκπληκτική σειρά με ευφυέστατο χιούμορ, είναι ικανή να κερδίζει όλο το κοινό. Πρωταγωνιστούν Τζόναθαν Κοέν, Ζεράρ Νταρμόν, Τζούλια Πιατόν και στο βάθος το μαγευτικό Παρίσι.

family_business.jpg

14/10/21

Άλλη ζωή (Another life)

Η δεύτερη σεζόν της sci-fi σειράς, θα είναι διαθέσιμη στα μέσα του μήνα. Πραγματεύεται την είσοδο ενός άγνωστου αντικειμένου στην γη και το μυστήριο που δημιουργείται γύρω από αυτό. Οι ταινίες και σειρές παρόμοιου θέματος πάντα τραβάνε το ενδιαφέρον. Στα νέα επεισόδια, η κατάσταση είναι πολύ κρίσιμη για την Νίκο και το πλήρωμα της, μην μπορώντας να διαπραγματευτεί με τόσο βάρβαρους εξωγηίνους. Πρωταγωνιστούν Κατέι Σάκοφ, Τζέι Αρ Τίνακο, Τζάστιν Τσάτγουιν και σε σκηνοθεσία Άαρον Μάρτιν.

another_life.jpg

15/10/21

Εσύ (You)

Μία από τις πιο διάσημες σειρές των τελευταίων, με χιλιάδες fans να την ακολουθούν σε κάθε της σεζόν. Στην τρίτη η Love και ο Joe έχουν πλέον ένα παιδί που πρέπει να μεγαλώσουν, όμως οι παλιές τους συνήθειες δεν κρύβονται εύκολα. Η σειρά βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Κάρολιν Κέπνερ και σημειώνει τεράστια επιτύχια από την πρεμιέρα της το 2018. Μπεντ Βάντλγκλεϊ και Βικτώρια Πεντρέτι γεμίζουν την πλοκή με εξαιρετικές ερμηνείες, σε δημιουργούς τους Σέρα Γακμπλ και Γκρεγκ Μπερλάντι.

you.jpg

22/10/21

Locke & Key

Βασισμένο σε κόμικ το Locke & Key επικεντρώνεται στην οικογένεια Λοκ που αποτελείται από τρία αδέρφια και την μητέρα τους. Ο πατέρας δολοφονήθηκε κάτω υπό μυστηριώδης συνθήκες. Επισκεπτόμενοι το σπίτι των προγόνων τους, ανακαλύπτουν πολλά, μυστικά που συνδέονται με τον θάνατο του πατέρα.

locke_and_key.jpg

22/10/21

Inside Job

Μια animated νέα σειρά, έρχεται δυναμικά αυτόν τον μήνα στην πλατφόρμα. Τέσσερις εργαζόμενοι του τμήματος μυστικών υπηρεσιών προσπαθούν να κρατήσουν μυστικές τις θεωρίες συνομωσίας που ο πλανήτης πάντα συζητάει τόσο έντονα. Μια δουλειά πλήρης απασχόλησης που δεν είναι καθόλου εύκολη. Των Άλεξ Χιρς και Σόν Τακούτσι, με την Λίζι Κάπλαν να δανείζει την φωνή της στους κεντρικούς χαρακτήρες.

Inside Job | Official Trailer | Netflix

22/10/21

Adventure Beast: Ο περίεργος κόσμος των ζώων (Adventure Beast)

Μία ακόμα animated σειρά κάνει την πρώτη της εμφάνιση στο Netflix. Ο ειδικός άγριας ζωής Μπράντλεϊ Τρέβορ Γκριβ γυρίζει τον κόσμο και ζει περιπέτειες, αποκαλύπτοντας παράξενες, απίθανες και απόλυτα ασήμαντες πληροφορίες για τη φύση.

22/10/21

Δυναστεία (Dynasty)

Μία από τις σειρές που δεν έχουν ανιχνευτεί από τα ραντά αλλά αξίζει να της δοθεί μία ευκαιρία από το κοινό. Καλύπτει την κόντρα δύο πολύ πλούσιων οικογενιεών της Αμερικής ενώ παράλληλα προσπαθούν να κρατήσουν υπό έλεγχο την περιουσία και τα παιδιά τους. Στην επερχόμενη τέταρτη σεζόν οι οικογένειες Κόλμπι και Κόρινγκτον  προετοιμάζονται για έναν γάμο, μία κηδεία και ένα νέο μέλος στην οικογένεια.

dynasty.jpg

Μυθομανής (Mythomaniac)

Μια ακόμα γαλλική παραγωγή που βρίσκεται στην δεύτερη σεζόν της. Γυρίζεται εξ΄ολοκλήρου στην Γαλλία και αφορά την ιστορία μιας μητέρας που δουλεύει υπρβολικά πολλές ώρες μέσα στην ημέρα. Για να κερδίσει την προσοχή της οικογένειας της, τότε θα προσποιηθεί πως αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Την ώρα που η αλήθεια για τον Lorenzo βγαίνει στην επιφάνεια, η Elvira προσπαθεί να συμφιλιωθεί με την οικογένειας της, προσπαθώντας να ξεχάσει τα προβλήματα της με νέους έρωτες στην ζωή της. 

29/10/21

Ο Κόλιν σε άσπρο και μαύρο (Colin in black & white)

Μια δραματική, βιοκραφική σειρά από τους Άβα Ντουβέρν και Κολίν Κέπερνικ που επικεντρώνεται στα σχολικά χρόνια του δεύτερου και πως αυτά τον οδήγησαν στο να γίνει ακτιβιστής. Μια ενδιαφέρουσα προσπάθεια, με νέους και όχι τόσο γνωστούς ηθοποιούς, αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις με τον Κέπερνικ να συμμετέχει ως αφηγητής της ιστορίας. 

Colin In Black & White | "The Path is Power" Official Teaser | Netflix

29/10/21

Ο χρόνος που σου δίνω (The time it takes)

Μία ακόμα ισπανική παραγωγή κάνει πρεμιέρα στα τέλη του μήνα στην streaming πλατφόρμα. Γυρισμένο στην Μαδρίτη αφορά τη ζωή της Lina η οποία για να ξεχάσει ενα λάθος του παρελθόντος, αλλάζει σπίτι και δουλειά. Νάντια Σαντιάγο και Αλβάρο Θερβάντεζ πρωταγωνιστούν σε ένα πολλά υποσχόμενο ρομαντικό δράμα.

Έρχεται τον Οκτώβριο

Αστρολογικός οδηγός για ραγισμένες καρδιές (An astrological guide for broken hearts)

Η πρώτη σεζόν μίας κωμικής σειράς που χαρακτηρίζεται σουρεάλ από όλες τις απόψεις. Είναι βασισμένη στο βιβλίο της Σίλβια Τζούκα και θα ανέβει στο Netflix μέσα στον μήνα που έρχεται.

Ταινίες του Netflix

1/10/21

Ο ένοχος (The Guilty)

Η κινηματογραφική επιστροφή του Τζέικ Γκίλεναλ είναι γεγονός. Ο διάσημος ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε ένα έργο που του ταιριάζει στο 100%. Ένας αστυνομικός με πολλά χρόνια στο σώμα, υποβιβάζεται στη θέση του χειριστή τηλεφωνικού κέντρου. Εκεί μία κλήση από μία άγνωστη γυναίκα τον οδηγεί σε μία κατάσταση με τρομακτικές αποκαλύψεις. Ο Άντουάν Φουκούα των Equaliser, Southpaw, Magnificent 7 υπόσχεται ακόμα μία δουλειά που θα κρατήσει το κοινό σε αγωνία. Επίσης αποτελεί remake δανικής παραγωγής του 2018.

The Guilty | Official Trailer | Jake Gyllenhaal | Netflix

1/10/21

Νταιάνα: Το μιούζικαλ (Diana: The musical)

Η σειρά «The Crown» που προσφέρεται στο κοινό από το Netflix έχει μαζέψει όλα τα φώτα πάνω της σχετικά με την βασιλική οικογένεια της Βρετανίας. Το musical που αφορά την λαμπερή μα συνάμα καταστροφική ζωή της Νταιάνα αναμένεται με προσμονή. Πρωτότυπη παραγωγή, τραβηγμένη πριν κάνει πρεμιέρα στο θέατρο Μπρόντγουεϊ της Νέας Υόρκης.

5/10/21

Πώς να ξεφύγεις από τον Undertaker (How to escape the Undertaker)

Μπορεί το franchise του WWE και του επαγγελματικού wrestling να βρίσκεται σε κατακόρυφη πτώση τα τελευταία χρόνια, όμως η διαδραστική παραγωγή που που αφορά την World Wrestling Entertainment, αφορά μικρούς και μεγάλους. Οι New Day επισκέπτονται την έπαυλη του Undertaker και το κοινό επιλέγει τις αποφάσεις των πρωταγωνιστών. Στους ρόλους φυσικά οι ίδιοι οι παλαιστές του WWE. 

Escape The Undertaker | Official Trailer | Netflix

6/10/21

Κάποιος μπήκε στο σπίτι σου (There's someone inside your house)

Το Netflix διατηρεί την παραδοσή του να παράγει καλά horror stories και η συγκεκριμένη ταινία αποτελεί ένα από αυτά. Βασισμένο στο βιβλίο της Στέφανι Πέρκινς το 2017, μια παρέα μαθητών του λυκείου Όσμπορν στην Αμέρικη γίνονται στόχος ενός κατά συρροή δολοφόνου, ο οποίος απειλεί να αποκαλύψει τα πιο σκοτεινά μυστικά τους. 

8/10/21

Μνησικακία (Grudge)

Οι τούρκικες παραγωγές αρχίζουν να γίνονται κάτι το σύνηθες στην διάσημη πλατφόρμα. Μια ιστορία για έναν εισαγγελέα ο οποίος μπλέκει χωρίς να το θέλει μέσα σε μία πολύ περίεργη υπόθεση. Μετά την εμπλοκή του σε ένα θανατηφόρο ατύχημα, έρχεται στην επιφάνεια μια συνομωσία που απειλεί τους συναδέλφους του. Γυρισμένο στην Κωνσταντινούπολη, με τα μαγευτικά της τοπία να είναι το κερασάκι στην τούρτα μίας υποσχόμενης περιπέτειας.

Grudge | Official Trailer | Netflix

8/10/21

Ο αδερφός μου, η αδερφή μου (My brother, my sister) 

Δυο απομακρυσμένα αδέρφια, ο Nicola και η Tesla, θα πρέπει να μείνουν στο ίδιο σπίτι καθώς ο πατέρας τους συμπεριέλαβε και τους δύο στην διαθήκη μετά τον θάνατό του. Μετά από 20 χρόνια καλούνται να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και λάθη του παρελθόντος ώστε να ξαναγίνουν οικογένεια. Μια ιταλική παραγωγή, με ωραίο story και την Ρώμη στο φόντο της.

My Brother, My Sister | Official Trailer | Netflix

13/10/21

Απόσταση ασφαλείας (Fever dream)

Η διάσημη νουβέλα της Σαμάνθα Σουέμπλιν μεταφέρεται στο σινεμά με μία παραγωή από την Ισπανία. Αφορά τη σχέση που έχουν δύο μαμάδες, με την μία να είναι επισκέπτρια και την άλλη ντόπια, φανερώνει μια επικείμενη περιβαλλοντική καταστροφή και μία πνευματική συντριβή.

14/10/21

Μια νύχτα στο Παρίσι (One night in Paris)

Το Παρίσι είναι ένα από τα καλλιτεχνικά κέντρα ολόκληρου του πλανήτη και σε αυτό μαζεύτηκαν οι μεγαλύτεροι κωμικοί του σταντ απ ανεβαίνουν στις παριζιάνικες σκηνές με μοναδικό τους σκοπό να διασκεδάσουν το κοινό.

15/10/21

Το ταξίδι (The trip)

Ένα πολύ δυσλειτουργικό ζευγάρι αποφασίζει να περάσει ένα σαββατοκύριακό σε ένα εξοχικό σπίτι και μακριά από την πόλη. Αυτό που δεν ξέρει κανένας από τους δυο τους είναι πως έχουν ως σχέδιο να εξοντώσουν ο ένας τον άλλο. Μια ταινία από την Νορβηγία, που απο το τρέιλερ είναι προφανές πως αξίζει ιδιαίτερης προσοχής. 

15/10/21

Η τετράδα (The four of us)

Δύο ζευγάρια, έπειτα από μία προσπάθεια ανταλλαγής συντρόφων, φτάνουν σε μία απομακρυσμένη παραλία. Η παρέα των τεσσάρων φίλων πρέπει να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες και να δεχθούν την βαθύτερη αλήθεια που κρύβεται από πίσω. Γυρισμένη στα γερμανικά και πρωταγωνίστρια την Τζανίνα Έλκιν από το Queens Gambit.

20/10/21

Νυχτερινά δόντια (Night Teeth)

Αυτή η ταινία αποτελεί την επιστροφή της Μέγκαν Φοξ στην μεγάλη οθόνη. Η ιστορία αφορά έναν φοιτητή ο οποίος δουλεύει ως σοφέρ για να βγάλει τα προς το ζην και ένα βράδυ έχει στο αυτοκίνητό του δύο μυστηριώδεις πελάτισες. Αυτές τον παρακινούν για μία νύχτα διασκέδασης, όμως σύντομα θα καταλάβεις τις αληθινές τους προθέσεις. 

Night Teeth | Official Trailer | Netflix

20/10/21

Οδός ανθρωπιάς 8 (Stuck together)

Μια σειρά που δημιουργήθηκε στην καρδιά της πανδημίας του κορωνοϊού. Γυρίζεται στο Παρίσι και αφορά τους ενοίκους μιας πολυκατοικίας που εξαιτίας της καραντίνας πρέπει επιτέλους να γνωριστούν. Συνήθως οι σειρές που κάνουν πρεμιέρα αυτή την περίοδο δεν αναφέρονται καθόλου στην πανδημία, είναι άκρως ενδιαφέρον το γεγονός πως μία παραγωγή την χρησιμοποιεί ως βασικό της θέμα. Πρωταγωνιστούν γνωστοί στην γαλλική τηλεόραση ηθοποιοί όπως οι Λιλιάν Ροβέρ, Ντάνι Μπουν, Ιβάν Αττάλ και Λόρενς Αρέν.

Stuck Together | Official Trailer | Netflix

27/10/21

Hypnotic 

Η Κέιτ Σίγκελ των Midnight Mass και Haunted of the Hill House συμμετέχει σε μία παρόμοια δουλειά με το Hypnotic. Η Τζεν βρίσκεται σε ένα προσωπικό και επαγγελματικό αδιέξοδο μέχρι που ζητάει βοήθεια από έναν υπνωτιστή. Εκεί θα παρασυρθεί σε ένα μοιραίο ψυχολογικό παιχνίδι. 

29/10/21

Κανείς δεν κοιμάται στο δάσος απόψε 2 (Nobody sleeps in the woods tonight 2)

Ταινία που παίρνει το σίκουελ που της αξίζει. Στο δεύτερο μέρος παρουσίαζει νέους χαρακτήρες σε νέες περιπέτειες τρόμου. Στην σκηνοθεσία παραμένει ο Μπαρτόζ Κοβάλσκι.

Army of thieves

Η ταινία Army of the Dead που έκανε πρεμιέρα το καλοκαίρι, μπορεί να μην ενθουσίασε με το αποτέλεσμα που έβγαλε, όμως είναι ο λόγος που θα δει κάποιος το πολλά υποσχόμενο πρίκουελ Army of thieves. Ένας τραπεζικός ταμίας, ο Ditter, στρατολογείται από μία μυστηριώδη γυναίκαγια μια ληστεία σε ένα από τα πιο απόρθητα χρηματοκιβώτια στον κόσμο. Αυθεντική ταινία Χόλιγουντ με δράση, χιούμορ και δυνατό cast. Νάταλι Εμάνουελ από το Game of Thrones, Ματίας Σβάιγκοφερ ως Ditter και οι Ρούμπι Οφί (Polar), Στούαρτ Μάρτιν (Medici), Τζόναθαν Κοέν (Family Bussiness).

Army of Thieves | Official Trailer | Netflix

Η προέλευση του κόσμου (Dear Mother)

Ένας άνδρας μια μέρα ανακαλύπτει πως σταμάτησε να χτυπάει η καρδιά του. Ο Ζαν-Λουί πρέπει να αντιμετωπίσει οιδιπόδεια ζητήματα και θέτει στη μητέρα του ένα λεπτό ερώτημα ή θα πεθάνει σε τρεις μέρες.

Ντοκιμαντέρ του Netflix 

1/10/21

Μια μοχθηρή σέκτα: Αποικία αξιοπρέπεια (A sinnister sect: Colonial Dignidad)

Ένα από τα πιο θλιβερά γεγονότα που συνέβησαν στην Λατινική Αμερική, ξεδιπλώνεται στο Netflix την πρώτη μέρα του Οκτωβρίου. Μια αποικία Γερμανών χριστιανών με έναν χειριστικό ηγέτη εγκαθίσταται στη Χιλή  και βοηθάει στην επιβολή δικτατορίας στην χώρα. Ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά όλων των εποχών και μία μαύρη κηλίδα στην ιστορία του ανθρώπινου είδους.

a_sinister_sect.jpg

6/10/21

Bad Sport: Η σκοτεινή πλευρά των σπορ (Bad Sport)

Τα αθλητικά ντοκιμαντέρ έχουν την τιμητική τους στην πλατφόρμα και ένα ακόμα προστίθεται στην λίστα επιλογών. Ο αθλητισμός είναι γεμάτος ωραίες στιγμές, όμως υπάρχει πάντα και μια σκοτεινή πλευρά. Το αληθινό έγκλημα και ο αθλητισμός ενώνονται σε ένα ντοκιμαντέρ που μελετά εις βάθος σκάνδαλα που συγκλόνισαν τον κόσμο των σπορ.

Bad Sport | Official Trailer | Netflix

12/10/21

Δημιουργώνας το Μαλίντσε: Ένα ντοκιμαντέρ από τον Νάτσο Κάνο (Making Malinche: A Documentary by Nacho Cano)

Ένα ντοκιμαντέρ για το μιούζικαλ του Νάτσο Κάνο. Η ιστορία πίσω από την ερωτική σχέση ανάμεσα στην Μαλίντσε και του Ερνάν Κορτέζ με την ένωση των κόσμων τους. 

12/10/21

Οι ταινίες με τις οποίες μεγαλώσαμε (The movies that made us)

Η τρίτη σεζόν του πολύ επιτυχημένου ντοκιμαντέρ. Ένα κόνσεπτ που έχει πάρει καλές κριτικές και διασκεδάζει γλυκά όλο το κοινό, θυμίζοντας σε πολλούς τα παιδικά τους χρόνια. Ρίγος, ένταση και παρασκηνιακοί καυγάδες καταγράφονται και οι ειδικοί του χώρου αποκαλύπτουν μυστικά από αγαπημένες ταινίες.

12/10/21

Η δύναμη της ενότητας: Θάρρος εν ώρα κρίσης (Convergence: Courage in a Crisis)

Η πανδημία του κορωνοϊού ταλαιπωρεί τον πλανήτη εδώ και 1.5 χρόνο, με πολλά προβλήματα να επιδεινώνονται σε όλο τον κόσμο. Πολλοί αφανείς ήρωες έχουν βγει στην επιφάνεια, πρόθυμοι να βοηθήσουν τους αδύναμους με το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ να καταγράφει τις προσπάθειες τους. 

Convergence: Courage in a Crisis | Official Trailer | Netflix

20/10/21

Found: Αναζητώντας τη χαμένη ιστορία (Found)

Οι ιστορίες με οικογένειες που χωρίστηκαν είναι πάντα συγκινητικές. Σε αυτό το ντοκιμαντέρ του Netflix τρία κορίτσια στην Αμερική μαθαίνουν ότι είναι ξαδέλφες με ρίζες από την Κίνα. Αμέσως μεταβαίνουν στην χώρα της Ασίας για να βρούνες τους βιολογικούς τους γονείς. 

22/10/21 & 29/10

Τα τρελά χρόνια των 20 (Roaring Twenties) 

Σε δύο μέρη θα είναι χωρισμένο το νέο ριάλιτι ενηλικίωσης του Netflix. Στο Όστιν του Τέξας, μερικοί 20χρονοι βιώνουν τον έρωτα, την φιλία και την μοναδική περιπέτεια της ενήλικης ζωής.

Παιδικές ταινίες και σειρές του Netflix

01/10/2021

Γατάκια (Scaredy Cats)    

Στα δωδέκατα γενέθλιά της, η Γουίλα Γουόρντ λαμβάνει ένα γα-τέλειο δώρο που ξεκλειδώνει έναν κόσμο μαγείας, ζώων που μιλούν και πολλά άλλα με τους καλύτερους φίλους της.

08/10/2021

Οι Γκριμ και μια Σκοτεινή Ιστορία (A Tale Dark & Grimm)    

Ο Χάνσελ και η Γκρέτελ βγαίνουν από την ιστορία τους και οδηγούνται σε οκτώ άλλα παραμύθια γραμμένα ή εμπνευσμένα από τους Γκριμ σε μια αυθάδικη σειρά κινουμένων σχεδίων.

A Tale Dark & Grimm NEW Series Trailer | Netflix After School

08/10/2021

Pokémon - Η Ταινία: Τα Μυστικά της Ζούγκλας (Pokémon the Movie: Secrets of the Jungle)   

Ο Κόκο μεγαλώνει στη ζούγκλα με ένα μοναχικό Ζαρούντ. Όταν γνωρίζει τους Ας και Πίκατσου, ανακαλύπτει τον κόσμο των ανθρώπων και μια πλεκτάνη που απειλεί το σπίτι του.

Pokémon the Movie: Secrets of the Jungle | Official Trailer #1

11/10/2021

Το Κλαμπ των Μπέιμπι-σίτερ: (The Baby-Sitters Club)   

Ύστερα από το «καλύτερο καλοκαίρι», το ΚΜΣ ξαναπιάνει δουλειά και ζει μια ακόμη σεζόν αλλαγών – με τη βοήθεια δύο νέων μελών.

12/10/2021

Mighty Express: Σεζόν 5 (Mighty Express: Season 5)    

Τα τρένα του Mighty Express ζουν μαζί συναρπαστικές υπεραποστολές για να παραδώσουν ένα τεράστιο παπάκι, ένα γιγάντιο ρομπότ και πάρα πολλή πίτσα!

15/10/2021

Karma's World

Η μουσικά ταλαντούχα μαθήτρια Κάρμα κάνει ραπ όνειρα και αντιμετωπίζει στιχουργικές μηχανορραφίες, ενώ λύνει προβλήματα με το ταλέντο, τη φιλοδοξία και την καρδιά της.

19/10/2021

Το Κουκλόσπιτο της Γκάμπι: Σεζόν 3 (Gabby's Dollhouse: Season 3) 

Γλυκά γατάκια, ιδιαίτερες κατασκευές και πολύχρωμη μαγεία! Ακολουθήστε τη φίλη των γατών Γκάμπι και τον βοηθό της, Πάντι Πατούσια, σε νέες περιπέτειες κινουμένων σχεδίων.

21/10/2021

Toot-Toot Κόρι το Αυτοκινητάκι: Σεζόν 6 (Go! Go! Cory Carson: Season 6)    

Ετοιμαστείτε για διασκέδαση με το αξιολάτρευτο αυτοκινητάκι Κάρι Ρόδα σε μια νέα σεζόν με νέες περιπέτειες.

22/10/2021

Η Μάγια και οι Τρεις (Maya and the Three)    

Μια Μεσοαμερικανίδα πριγκίπισσα-μαχήτρια αναλαμβάνει να εκπληρώσει μια αρχαία προφητεία και να σώσει την ανθρωπότητα από τους εκδικητικούς θεούς του κάτω κόσμου.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

1/10/2021

Το Αυτό (It)

Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής (Mad Max: Fury Road)

Καμιά Πατρίδα για τους Μελλοθάνατους (No Country for Old Men)

Μαθητευόμενος Μπάτσος 2 (Ride Along 2)    

Seinfeld: Σεζόν 1-9

seinfeld_1.jpg

23/10/2021

The Office (U.S.): Σεζόν 1-9 

the_office_1.jpeg
   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ