Tip of the day

Το πιο σωστά μελωμένο κανταΐφι στην Αθήνα

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το κανταΐφι αν δεν είναι σωστά μελωμένο μπορεί να μοιάζει σαν συρμάτινο σφουγγαράκι ή σαν παραβρασμένα νουντλς. Το σωστό μέλωμα διατηρεί τραγανό το κανταίφι και ίσα που υγραίνει την επιφάνειά του, μέχρι να το κόψεις και να ξεχυθεί η λαχταριστή κρέμα γαλακτομπούρεκου. Τον συνδυασμό, φτιαγμένο από χέρια ειδικών, τον πετύχαμε στο Κοσμικό που υπάρχει από το 1961. (Λ. Ιωνίας- Άγιος Νικόλαος, Χαλανδρίου 34- Αγία Παρασκευή, Πλ. Βάσως Κατράκη 6- Γλυφάδα)