Tip of the day

Πού θα βρεις τη μοναδική Mini Cooper καντίνα της Αθήνας;

Στην Κολοκοτρώνη για βρώμικο σπετσοφάι

Μαρία Αλεξίου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το ολοκαίνουργιο Junky the Foodtruck στην Κολοκοτρώνη σερβίρει βρώμικο μέσα από ένα κατακόκκινο Mini Cooper

Η νέα καντίνα της πόλης ονομάζεται Junky the Foodtruck έχει παρκάρει στην Κολοκοτρώνη και σερβίρει το καλό, το πατροπαράδοτο «βρώμικο». Τα πελώρια αφράτα ψωμάκια της δεν είναι ο μοναδικός λόγος που τραβάει όλα τα βλέμματα… Στη θέση του μικρού φορτηγού που έρχεται στο μυαλό όλων μας όταν ακούμε τις λέξεις «καντίνα» και «βρώμικο» βάλε τώρα εσύ ένα… Mini Cooper!

Μικροσκοπικό και κατακόκκινο το Mini Cooper του Junky the Foodtruck σερβίρει καθημερινά από τις 14.00 και μετά άκρως πληθωρικά «βρώμικα» που κι αυτά συνηθισμένα δεν τα λες. Ναι, θα βρεις τις κλασικές εκδοχές με σουβλάκι χοιρινό ή με κοτομπουκιές, αλλά θα ανακαλύψεις και βρώμικο με πανσέτα, τυρί, λάχανο-καρότο, Jack Daniels sauce και πατάτες, βρώμικο με ταλιάτα μόσχου (!), καραμελωμένα κρεμμύδια, πιπεριά, ντοματίνια, πατάτες, Philadelphia και αρωματικό λάδι σκόρδου, αλλά και βρώμικο… σπετσοφάι! Το τελευταίο περιέχει χωριάτικο λουκάνικο, κρεμμύδι, ντομάτα, πράσινη και κόκκινη πιπεριά, πατάτες και μους φέτας και αφιερώνεται εξαιρετικά στους μερακλήδες.

Εκτός από τα παραπάνω, θα βρεις και λουκούλλεια hot dogs (αξίζει να δοκιμάσεις το Mexican  με τσορίθο, νάτσος, γουακαμόλες και cheddar sauce), κοτομπουκιές και σουβλάκια σε μερίδες, εννοείται και τηγανιτές  πατάτες. Εδώ, οφείλουμε να αναφέρουμε ότι υπάρχει και γλυκό βρώμικο. Λέγεται Choco Dog, έχει πραλίνα σοκολάτα και μπισκότο και είναι σωστή αμαρτία.

Όλα τα σάντουιτς είναι έξτρα περιποιημένα, γενναιόδωρα, φτιαγμένα με χειροποίητα ψωμάκια ατμού που -να το πούμε κι αυτό-, όταν τα πιάνεις στα χέρια σου καυτά-καυτά μία κρύα χειμωνιάτικη μέρα μετά από ξενύχτι, είναι σωστό βάλσαμο. Οπότε, την επόμενη φορά που θα το ξενυχτήσεις στην Κολοκοτρώνη, αναζήτησε το Mini Cooper με τα βρώμικα.

Υ.Γ. Όλες τις παραπάνω λιχουδιές μπορείς να τις απολαύσεις καθημερινά από τις 14.00 μέχρι αργά το βράδυ είτε take away, είτε delivery μέσω efood, Wolt και Box.

Κολοκοτρώνη 15, Κέντρο,  6946926954,2130474067, Fb: Junky the Foodtruck, Instagram: @junkythefoodtruck