Tip of the day

Πού θα κάνεις ανδρικό κούρεμα πίνοντας μαζί και το ποτό σου

Μπαρμπέρικα σαν να βγήκαν από ταινία

Λαμπρινή Τρούγκου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Peaky Barbers: Τα μπαρμπέρικα στην Αθήνα που προσφέρουν την πιο αυθεντική ανδρική περιποίησης μαζί με ουίσκι

Το τίμιο το ανδρικό το κούρεμα περιλαμβάνει ολοκληρωμένη περιποίηση, κουτσομπολιό και φυσικά ένα καλό ουισκάκι. Αν ψάχνεις κάτι τέτοιο στην Αθήνα, αυτό θα το βρεις στα αυθεντικά ανδρικά κουρεία των Peaky Barbers που βρίσκονται στο Κουκάκι και στους Αμπελόκηπους.

Ο Γιώργος και ο Ανδρέας, οι ιδιοκτήτες του Peaky Barbers σε υποδέχονται σε ένα χώρο με ατμοσφαιρική ρετρό διακόσμηση και τοπ μουσικές, καθώς οι ίδιοι λένε ότι τα πάντα είναι θέμα στιλ. Πέρα από αυτό όμως, τα παιδιά θα ακούσουν τα νέα σου και σε περίπτωση που είσαι προβληματισμένος θα γίνουν ο προσωπικός σου ψυχολόγος. Το καλύτερο: θα σου σερβίρουν ουίσκι, καφέ ή μπίρα για να πάνε κάτω τα φαρμάκια.

Όσον αφορά την περιποίηση, στα Peaky Barbers μπορείς να αφεθείς άφοβα στα χέρια των ειδικών. Όλα τα παιδιά είναι εκπαιδευμένα τόσο στα new age, όσο και στα κλασικά κουρέματα. Το ξύρισμα γίνεται παραδοσιακά με ζεστές και κρύες πετσέτες. Η γενειάδα σου θα πάρει ακριβώς στο σχήμα που θέλεις, αφού οι Peaky Barbers προσέχουν την κάθε λεπτομέρεια, από την πούδρα μέχρι την κολόνια στο τέλος. Ακόμη, στα καταστήματά τους μπορείς να προμηθευτείς και κάποια από τα καλύτερα και τα πιο σύγχρονα προϊόντα περιποίησης για τα μαλλιά ή το μούσι σου. Μετά το κούρεμα στο Peaky Barbers νιώθεις σαν βγήκες από ταινίας εποχής.

Τον Γιώργο και τον Ανδρέα θα τους βρεις και στα δύο καταστήματα. Στο Κουκάκι θα βρεις τον Πέτρο και τον Γιάννη και στους Αμπελόκηπους τον Στέφανο και τον (δεύτερο) Αντρέα. Έτσι, στα Peaky Barbers η καθιερωμένη -και συχνά βαρετή- επίσκεψη στο μπαρμπέρικο μετατρέπεται σε έξοδο για ποτό.

Βεΐκου 464, Αθήνα, 21 0924 5521
Λεωφ. Μεσογείων 29, Αμπελόκηποι, 21 07785657