Εμφάνιση φίλτρων
Κατάστημα
Department Stores

The Mall Athens

200 ονόματα σε καταστήματα, Village, εστιατόρια, καφέ, χώρος βρεφικής φροντίδας, χώρος πρώτων βοηθειών, super market, Public, σημεία για δωρεάν τοπικές και διεθνείς κλήσεις και τέλεια ταράτσα για να ξελαμπικάρεις.

The Mall Athens

Στο Μαρούσι, δίπλα στο σταθμό «Νερατζιώτισσα», στην Αττική Οδό. 200 ονόματα σε καταστήματα, Village με αίθουσα τρισδιάστατων προβολών, εστιατόρια και καφέ, χώρος βρεφικής φροντίδας, χώρος πρώτων βοηθειών, super market, σημεία για δωρεάν τοπικές και διεθνείς κλήσεις, φουτουριστικός σχεδιασμός και τέλεια ταράτσα για να ξελαμπικάρεις όταν νιώσεις ότι ήρθε το τέλος του κόσμου. Αν είστε αγοραφοβικές, αποφύγετε τα Σάββατα και τις παραμονές μεγάλων αργιών.

Ειδικές υπηρεσίες: Ιδιωτικός χώρος φύλαξης παιδιών –baby parking–, ειδικοί χώροι στάθμευσης για μητέρες με παιδιά και για άτομα με ειδικές ανάγκες, ιδιωτικός χώρος ψυχαγωγίας για παιδιά - luna park/ Καθαριστήριο ρούχων/ Απινιδωτής/ Pet Friendly.

Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι 15122

2106300000

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

River West
River West

Το πιο πολύχρωμο πολυκατάστημα σ’ ένα από τα πιο πολυσύχναστα και κομβικά σημεία της πόλης

notos
Notos

Το παλιό, ιστορικό κτίριο του «Λαμπρόπουλου» συνεχίζει την παράδοση του ευχάριστου, πολιτισμένου πολυκαταστήματος downtown με «τα πάντα» – ρούχα, παπούτσια, εσώρουχα, αξεσουάρ, αθλητικά, παιχνίδια.

Golden Hall
Golden Hall

Χλιδάτο εμπορικό κέντρο για μεγάλα πορτοφόλια ή απλώς για μία μεγάλη μέρα στα cafés, με κομψά μικρά γεύματα και «θέαμα» shopping.

Athens Heart Mall
Athens Heart Mall

Μεγάλο shopping center (τετραώροφο, κατάφωτο) σε σημείο της Αθήνας περισσότερο γνωστό για το heavy clubbing του και τα hardware πολυκαταστήματά του.