Εμφάνιση φίλτρων
Κατάστημα
Department Stores

River West

Το πιο πολύχρωμο πολυκατάστημα σ’ ένα από τα πιο πολυσύχναστα και κομβικά σημεία της πόλης

River West
Photo: riverwest.gr

Το πιο πολύχρωμο πολυκατάστημα σ’ ένα από τα πιο πολυσύχναστα και κομβικά σημεία της πόλης. Θα βρεις ρούχα για όλες τις ηλικίες, όλα τα επώνυμα brands, κοσμήματα, αξεσουάρ ακόμα και είδη για το σπίτι (JYSK). Το εμπορικό κέντρο πλαισιώνεται από εστιατόρια και καφέ για χαλάρωση με θέα την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό.

Στα συν: Δωρεάν parking 3.000 θέσεων με φορτιστή για το ηλεκτρικό σας όχημα, RW mini bus για μεταφορά από και προς το Μετρό Αιγάλεω τις καθημερινές ανά 20 λεπτά και τα Σάββατα ανά 10 λεπτά, παιδική χαρά, κομμωτήριο TEO Hair Design.

River West
Photo: riverwest.gr
River West
Photo: riverwest.gr
River West
Photo: riverwest.gr

Παρ. Λεωφόρου Κηφισού 98, Αιγάλεω 12241

8012225050

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

The Mall Athens
The Mall Athens

200 ονόματα σε καταστήματα, Village, εστιατόρια, καφέ, χώρος βρεφικής φροντίδας, χώρος πρώτων βοηθειών, super market, Public, σημεία για δωρεάν τοπικές και διεθνείς κλήσεις και τέλεια ταράτσα για να ξελαμπικάρεις.

notos
Notos

Το παλιό, ιστορικό κτίριο του «Λαμπρόπουλου» συνεχίζει την παράδοση του ευχάριστου, πολιτισμένου πολυκαταστήματος downtown με «τα πάντα» – ρούχα, παπούτσια, εσώρουχα, αξεσουάρ, αθλητικά, παιχνίδια.

Golden Hall
Golden Hall

Χλιδάτο εμπορικό κέντρο για μεγάλα πορτοφόλια ή απλώς για μία μεγάλη μέρα στα cafés, με κομψά μικρά γεύματα και «θέαμα» shopping.

Athens Heart Mall
Athens Heart Mall

Μεγάλο shopping center (τετραώροφο, κατάφωτο) σε σημείο της Αθήνας περισσότερο γνωστό για το heavy clubbing του και τα hardware πολυκαταστήματά του.