Εμφάνιση φίλτρων

DJ Lion

DJ Lion

Ο DJ Lion (Zhivorad Milich) είναι ένας από τους πρωτοπόρους της Βαλκανικής underground σκηνής - ιδρυτής και συν-ιδιοκτήτης της δημοφιλούς δισκογραφικής Patent Skillz Records από την Βουλγαρία με τωρινή της έδρα το Βερολίνο και ο πρώτος Αγγλόφωνος μαθητής της SAE Berlin.

Το εγγενές χαρακτηριστικό του στιλ μουσικής του είναι ο κρυστάλλινος καθαρός και δυνατός ήχος. Ένας ήχος που αρπάζει το κοινό και το φέρνει στην υψηλότερη δυνατή κορυφή. Ένα μουσικό στυλ, μυστηριωδώς ικανό να συλλέξει με κάποιο τρόπο ένα μοναδικό "μπουκέτο λουλουδιών" το οποίο σε μια στιγμή διασκορπίζεται παντού σαν μια ευχάριστη οσμή που αγγίζει το βαθύτερο μέρος του αυτιού.

Από τη δεκαετία του 1990 και ενώ η εξαιρετική καριέρα συνεχώς ανεβαίνει η αγάπη του και η αφοσίωσή του για την μουσική είναι αυξάνεται αδιάκοπα. Παγκόσμιες εμφανήσεις σε πόλεις και χώρες όπως: Germany (Berlin), USA (Miami, Washington, New York, Philadelphia), Argentina (Buenos Aires, Cordoba, Comodoro Rivadavia, San Nicolas, Venado Tuerto), India (Goa, Mumbai, Kolkata, Bangalore, Pune, Jaipur), Sri Lanka (Colombo), Holland (Amsterdam), Singapore, Russia, Switzerland, Austria, Italy, Serbia, Bulgaria, Macedonia, Bosnia and Herzegovina, Croatia, Slovenia, Ireland (Dublin) Montenegro, Greece, Finland και πολλές ακόμα.

Οι παραγωγές του (5 Βινύλια και γύρω στα 200 κομμάτια και remixes) έχουν παιχτεί και υποστηρίζονται από μεγάλα ονόματα όπως: MOBY, Richie Hawtin, Pan-Pot, Oliver Koletzki, Nick Warren, Roger Sanchez, Mark Knight, Pete Tong, Tube & Berger, Umek, Nicole Moudaber, Paco Osuna , Marco Carola, Stefano Noferini, Metodi Hristov, Miguel Bastida, Prok & Fitch, Sergio Fernandez, Veerus & Maxie Devine, Fer Br, Heartik, Lowboys, Mladen Tomic, Gramophonedzie, Marko Nastic, Simon Doty, Tocadisco, Dosem, Format B και από πολλούς άλλους.

Ταυτόχρονα παίρνει το πρώτο του δίπλωμα sound engineer, στον επίσημο διαγωνισμό remix του Beatport με την αμοιβαία πορεία του με την Gramophonedzie - Bregucha. Ο DJ Lion έχει αποδείξει πολλές φορές ότι είναι ένας από τους «επιταχυντές» που θα προωθήσουν στο μέλλον μουσικά αναζωογονητικά στυλ . Σίγουρα θα συνεχίσει να θεωρείται από τους πιο επιτυχημένους DJs και παραγωγούς όχι μόνο στα Βαλκάνια αλλά και σε όλο τον κόσμο.

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

DJ Lion
DJ Lion
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Τιμές εισόδου: €10 (μέχρι τις 2.00). Τιμή φιάλης: €120 (ανά 4 άτομα)