Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Μεγάλη συναυλία του περιοδικού δρόμου "σχεδία" στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Σχεδία με νότες, για μια καλύτερη ζωή

97706-195824.jpg

Σχεδία με νότες, για μια καλύτερη ζωή

Το βράδυ της Τετάρτης 27 Μαΐου (στις 19:30), στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, η κρητική λύρα θα συναντήσει τις ηλεκτρικές κιθάρες και θα χορέψει σε ρυθμούς ρέγκε και κρουστών. Πρόκειται για το καθιερωμένο, πλέον, μουσικό ταξίδι του περιοδικού δρόμου «σχεδία». Επιβάτες φέτος θα είναι οι Batala, οι Burger Project, ο Φοίβος Δεληβοριάς, οι Locomondo, ο Πάνος Μουζουράκης, η Γεωργία Νταγάκη, η Μαριέττα Φαφούτη και η μπάντα The Jaguar Bombs, που θα δώσουν το ρυθμό επί σκηνής, εκεί όπου η μουσική θα συναντήσει ξανά τη δημοσιογραφία της αλληλεγγύης.

Η Τεχνόπολη δεν είναι απλώς συνδιοργανωτής της βραδιάς. Ο Δήμος Αθηναίων είναι αρωγός και υποστηρικτής της προσπάθειας των ανθρώπων της «σχεδίας» από το παρθενικό της κιόλας ταξίδι, που ξεκίνησε το Μάρτιο του 2013.

Όποια έσοδα από το συμβολικό εισιτήριο θα διατεθούν στο σύνολό τους για την υποστήριξη των δράσεων του περιοδικού δρόμου «σχεδία».

Τετάρτη 27 Μαϊου 2015

Τιμή εισιτηρίου: 5€

Ώρα έναρξης: 19:30

Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»