Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

PSYK ή αλλιώς MAAN στο six d.o.g.s

Η Modular Expansion Records και τα Modulation Events, παρουσιάζουν τον Ισπανό Psyk ή αλλιώς Maan, ιδιοκτήτη της Non Series, με πολλές κυκλοφορίες σε γνωστά labels όπως τα CLR και Mote Evolver. Το 2014 κυκλοφόρισε το πρωτο του album “Time Foundation” και σημείωσε μεγάλη επιτυχία με κομμάτια όπως τα Eclipse, Distance και Throw. Στo roster της Non Series περιλαμβάνονται ονόματα οπως οι Marcel Dettmann, Raffaele Attanasio, Steve Rachmad, Chevel, Norman Nodge, Mark Broom, Happa, Tadeo και Eduardo De La Calle.

89830-181140.jpg

Η Modular Expansion Records και τα Modulation Events, παρουσιάζουν τον Ισπανό Psyk ή αλλιώς Maan, ιδιοκτήτη της Non Series, με πολλές κυκλοφορίες σε γνωστά labels όπως τα CLR και Mote Evolver.

Το 2014 κυκλοφόρισε το πρωτο του album “Time Foundation” και σημείωσε μεγάλη επιτυχία με κομμάτια όπως τα Eclipse, Distance και Throw. Στo roster της Non Series περιλαμβάνονται ονόματα οπως οι Marcel Dettmann, Raffaele Attanasio, Steve Rachmad, Chevel, Norman Nodge, Mark Broom, Happa, Tadeo και Eduardo De La Calle.

Η βραδιά θα ανοίξει με live των EMEX, δηλαδή των George Apergis και Alex Retsis ιδιοκτήτες της Modular Expansion Records. Ο George Apergis εχει μια αξιοζήλευτη πορεία 20 χρόνων στον χώρο του Techno στην Ελλάδα και το εξωτερικο, ενώ ο Alex Retsis έχει διακριθεί στον χώρο του sound design & της πειραματικής ηλεκτρονικής μουσικής. To νέο techno project των δύο παραγωγών βασίζεται αποκλειστικά σε αναλογικά synthesizers της KORG και υποστηρίζεται επίσημα από την Ιαπωνική εταιρία και το Bon Studio.

Τη βραδιά θα πλαισιώσουν στα decks οι George Apergis και Simos Ares.

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Ώρα 23.55