Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Brothers & Nicotine Stain στο six d.o.g.s.

Η εκλεκτική ετικέτα της Sound Of Everything επιστρέφει στο six d.o.g.s καλώντας μας σε μια ακόμη ξεχωριστή μουσική συνάντηση.

81038-163573.jpg

Η εκλεκτική ετικέτα της Sound Of Everything επιστρέφει στο six d.o.g.s καλώντας μας σε μια ακόμη ξεχωριστή μουσική συνάντηση.

Έχοντας κυκλοφορήσει μόλις πριν λίγες μέρες το νέο τους single με τίτλο “Somewhere Along The Line", οι Βrothers θα παρουσιάσουν ολοκαίνουργιες συνθέσεις από την επερχόμενη δισκογραφική δουλειά τους. Οι Brothers, είναι μια alternative/indie rock μπάντα από την Αθήνα, που αποτελείται από τέσσερα αδέρφια. Τα αδέρφια Αρωνίδη, που είχαμε γνωρίσει ως "Brothers in Plugs" το 2011 μετά τη νίκη τους στον διαγωνισμό “Bon Jovi Group Contest” του Jumping Fish, ξανασυστήνονται με το όνομα "Brothers" και σηματοδοτούν τη στροφή τους σε μια νέα μουσική κατεύθυνση. Το νέο τους EP, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες, είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους με τον εγκατεστημένο στο Los Angeles συνθέτη κινηματογραφικής μουσικής Αλέξη Γράψα, ο οποίος υπογράφει την παραγωγή του album. Οι συνεχείς πειραματισμοί της μπάντας οδήγησαν στον σχεδιασμό ενός νέου ήχου όπου συνυπάρχουν ατμοσφαιρικές κιθάρες, παραμορφωμένες συγχορδίες, analog synthesisers, επιθετικά τύμπανα και δραματικά φωνητικά σε μια κινηματογραφική ατμόσφαιρα.

Οι Nicotine Stain είναι μια rock μπάντα που δημιουργήθηκε στην Αθήνα το 1995. Ξεκίνησαν ως heavy grunge/alternative rock συγκρότημα με το όνομα Spellbound, χρησιμοποιώντας αποκρυφιστική και αφηρημένη θεματολογία, στίχους εσωτερικής αναζήτησης, σκληρά κιθαριστικά riffs σε εναλλαγή με μαγευτικά arpeggios και υψηλών συχνοτήτων φωνητικά. Παράλληλα με το φλερτ με το μυστήριο και τη φρίκη, οι Nicotine Stain συμπεριέλαβαν επίσης στο ρεπερτόριο τους κομμάτια για την κοινωνική αστάθεια, την πολιτική διάβρωση, τους κινδύνους των καταχρήσεων, αποκαλυπτικές προφητείες και τη φρίκη του πολέμου. Στην παρούσα φάση τους έχουν συμπεριλάβει στον ήχο τους groove και funk στοιχεία αλλά ποτέ δεν παύουν να μας ροκάρουν γερά. Γιορτάζοντας πλέον τα 20 χρόνια τους στη σκηνή αποφάσισαν να ηχογραφήσουν ένα άλμπουμ με κομμάτια που παίζουν live όλο αυτό το διάστημα και έχουν αγαπηθεί από το κοινό τους. Και καθώς αυτή θα είναι η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά, οι Nicotine Stain θα γίνει η πρώτη μπάντα που κυκλοφορεί ντεμπούτο και best-of ταυτόχρονα.

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Ώρα 22.00

Είσοδος 3 ευρώ