Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Low Leaf & Zeroh στο Tesla Bar του Bios

77101-155357.jpg

Low Leaf & Zeroh live (US) - warm up: mr. BIOS

Το BIOS παρουσιάζει την μοναδική παραγωγό και περφόρμερ Low Leaf από το Λος Άντζελες για πρώτη φορά στην Αθήνα στο Tesla bar. Η εξωτικής καταγωγής και ομορφιάς Low Leaf συνδυάζει οργανικά μέσα και ψηφιακή τεχνολογία για να εκφράσει την κοσμική της θεωρία μέσα από τη μουσική. Στην Αθήνα θα ταξιδέψει με την αγαπημένη της άρπα, σήμα κατατεθέν των ζωντανών της εμφανίσεων ανά τον κόσμο. Μαζί της ο Καλιφορνέζος παραγωγός και ράπερ Zeroh, στο πλαίσιο της κοινής τους Ευρωπαϊκής περιοδείας.

Low Leaf

Λίγα από τα πολλά ονόματα των παραγωγών που αναδύθηκαν από την underground post hip-hop σκηνής του Λος Άντζελες, έχουν αφήσει το προσωπικό τους στίγμα όπως η Low Leaf, μία γυναίκα παραγωγός, περφόρμερ και συνθέτρια που συνδυάζει άρπα, κιθάρα και πιάνο με ηλεκτρονικά beats. Με καταγωγή από τις Φιλιππίνες και μεγαλωμένη στη Δυτική Ακτή των ΗΠΑ, η Low Leaf χρησιμοποιεί παραδοσιακά στοιχεία τα οποία παντρεύει με ψηφιακά μέσα δημιουργώντας ένα εντελώς δικό της soulful ήχο.

Σε μικρή ηλικία ξεκίνησε κλασικές σπουδές πιάνου και σήμερα παίζει κιθάρα, πλήκτρα, τραγουδά, ραπάρει και φτιάχνει beats. Αυτοδίδακτη στην παραγωγή άλμπουμ, έχει πειραματιστεί με πολλά διαφορετικά μουσικά όργανα με χαρακτηριστικότερο όλων την άρπα. Ο ήχος της άρπας χαρακτηρίζει τη μουσική της αλλά και τις ζωντανές της εμφανίσεις. Η εξωτική της φύση την ωθεί να δημιουργεί μοναδικούς ήχους που ξεπερνούν τα μουσικά cliché από το 2011.

Στενά συνδεδεμένη με τη Φύση και την φιλιππινέζικη καταγωγή της ελπίζει με τη μουσική της να αφυπνίσει τον κόσμο ενώνοντας τον σε μια παγκόσμια οικογένεια. Ένα από τα moto της είναι πως «Η παγκόσμια ειρήνη ξεκινά από μέσα».

Επηρεασμένη από την αρχαία φιλοσοφία των δέντρων, τον ήλιο και το φεγγάρι, έρχεται στο Tesla Bar @BIOS στις 3 Οκτωβρίου για να μαγέψει το Αθηναϊκό κοινό με τη διαστρική μουσική και παρουσία της και με κομμάτια από το τελευταίο της album AKASHAALAY, καθώς και παλαιότερες συνθέσεις της.

Zeroh

Ο Ζeroh είναι μια αινιγματική, εσωστρεφής φιγούρα της post-hip hop εποχής του Λος Άντζελες. Η σκηνή του LA διαμορφώθηκε με κύριο επίκεντρο τον ήχο του Flying Lotus και το κλαμπ Low End Theory και οδήγησε σταδιακά σε ένα περισσότερο ορχηστρικό bassy ήχο, δημιουργώντας ένα χάσμα ανάμεσα στο ορχηστρικό μέρος και το ραπ, με λίγους παραγωγούς να ρισκάρουν να βάλουν στίχους πάνω από μια πολύπλοκη παραγωγή με πολλά ηχητικά layers. Ο Zeroh, γνωστός και ως Blaqbird, γεφυρώνει αυτό το χάσμα με ταλέντο και ευρηματικότητα, διατηρώντας την underground persona του άθικτη, κυκλοφορώντας συχνά ανώνυμο υλικό στο διαδίκτυο. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε Ευρωπαϊκή περιοδεία με την Low Leaf και σε επιλεγμένες ημερομηνίες με τον RAS G.

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Ώρα Προσέλευσης: 22.30

Είσοδος ελεύθερη