Εμφάνιση φίλτρων

Γλυκερία: «Ω γλυκύ μου έαρ και τα τραγούδια της Άνοιξης» στο Θέατρο Παλλάς

Γλυκερία

Την παράσταση «Ω γλυκύ μου έαρ και τα τραγούδια της Άνοιξης» με κεντρικό άξονα το σπαρακτικό μοιρολόι της Παναγίας, που αποτελεί το πιο συγκλονιστικό θέμα όλων των Ύμνων της Εβδομάδας των Παθών,εκεί που ο ανθρώπινος πόνος σμίγει με το θείο δράμα, θα παρουσιάσει η Γλυκερία στο Θέατρο Παλλάς.

Μέσα σε μια ιδιαίτερα κατανυκτική ατμόσφαιρα,θα ερμηνεύσει ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας,βυζαντινούς ύμνουςκαιεγκώμιαγια τα Θεία και τα ανθρώπινα πάθη καθώς και επιλεγμένα τραγούδια-χελιδόνια για την ελληνική Άνοιξηόταν η φύση βρίσκει την καλή και την γλυκιά της ώρα.

Στο πλευρό της Γλυκερίας θα βρίσκονται ο Παντελής Θαλασσινός, ο Χάρης Μακρής, η Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου και πολυμελής ορχήστρα. Ο εξαιρετικός ηθοποιός Λεωνίδας Κακούρης θα διαβάσει εμβληματικά αποσπάσματα από έργα Ελλήνων ποιητών και πεζογράφων σε επιμέλειατου Χρήστου Προμοίρα. Το πρόγραμμα επιμελήθηκε ο Στέλιος Φωτιάδης.

Φιλική συμμετοχή: ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ
Αφηγείται ο ηθοποιός ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΚΟΥΡΗΣ
Συμμετέχουν: ΧΑΡΗΣ ΜΑΚΡΗΣ & Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΣΠΥΡΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ