Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Οι Γιαγκίνηδες στον Σταυρό του Νότου Plus

Οι Γιαγκίνηδες στον Σταυρό του Νότου Plus

Οι Γιαγκίνηδες επιστρέφουν από την ευρωπαϊκή τους περιοδεία και έρχονται στον Σταυρό του Νότου Plus με αγαπημένα ρεμπέτικα και κλασικά λαϊκά τραγούδια παιγμένα με την νεανική τους ορμή και τον ξεχωριστό τους τρόπο.

Οι Γιαγκίνηδες, που αυτό-χαρακτηρίζονται ως ρεμπέτικο-λαϊκοπαραδοσιακό σχήμα, έχουν αλωνίσει τους δρόμους των ελληνικών πόλεων και νησιών προκαλώντας «χαμό» στα social media, με εκατοντάδες χιλιάδες προβολές, αποκτώντας φανατικό κοινό σε όλη την Ελλάδα.

Δημιουργήθηκαν το 2019 από δύο νεαρούς μουσικούς, τον Σπύρο Ζήση και τον Παναγιώτη Σικλαφίδη, οι οποίοι αποφάσισαν να μοιραστούν την αγάπη τους για την ρεμπέτικη μουσική παίζοντας μουσική στα στενά της Θεσσαλονίκης.

Αυτή τη φορά οι Γιαγκίνηδες εκτός από τα κλασικά λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια θα μας παρουσιάσουν και τα καινούργια τραγούδια του νέου τους album που κυκλοφόρησε πρόσφατα, με τίτλο «Άνθρωποι του δρόμου»! Το ενθουσιώδες κοινό τους έχει ήδη αγαπήσει την δημοφιλή πια «Καταφερτζού» και τον συγκινητικό «Αντάμη» και ήρθε η ώρα και για τα υπόλοιπα τραγούδια του album.

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

Οι Γιαγκίνηδες στον Σταυρό του Νότου Plus
Οι Γιαγκίνηδες στον Σταυρό του Νότου Plus
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

13 ευρώ (Το εισιτήριο θέασης αφορά στην είσοδο στον χώρο)