Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Maiden uniteD feat. Dennis Stratton στο An Club

Maiden uniteD feat. Dennis Stratton στο An Club

Οι Maiden uniteD, η tribute μπάντα της Σιδηράς Παρθένου παγκοσμίως, διασκευάζουν με το δικό τους, μοναδικό τρόπο τους κλασικούς ύμνους των Maiden. Το 2024 περιοδεύουν με το "1980 tour" και θα βρεθούν για δύο συναυλίες στην Ελλάδα, στις 12 Απριλίου στο An Club στα Εξάρχεια και στις 13 Απριλίου στο Eightball Club στη Θεσσαλονίκη.

Αυτήν τη φορά, οι Maiden uniteD θα έχουν στη σύνθεσή τους τον έναν και μοναδικό, Dennis Stratton, κιθαρίστα των Iron Maiden στο φερώνυμο ντεμπούτο τους, το 1980, αλλά και στο "Live!! + One" EP, που ηχογραφήθηκε την ίδια χρονιά στο διάσημο Marquee Club του Λονδίνου και διατέθηκε αρχικά μόνο στην Ιαπωνία, για να επανακυκλοφορήσει το 1984 με διευρυμένο tracklist, αποκλειστικά στην ελληνική αγορά!

Οι ίδιοι δηλώνουν για τις εμφανίσεις στην Ελλάδα: «Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που επιστρέφουμε στο An Club στην Αθήνα και στο Eightball Club στη Θεσσαλονίκη. Η προηγούμενη εμπειρία και από τα δύο venues ήταν απλώς καταπληκτική και ανυπομονούμε να ανέβουμε ξανά σε αυτές τις σκηνές. Το κοινό στην Ελλάδα έδειχνε πάντα μια απίστευτη ενέργεια και πάθος για τη μουσική μας και είμαστε αποφασισμένοι να του προσφέρουμε δύο αξέχαστες βραδιές. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους πιστούς Έλληνες fans μας για τη συνεχή στήριξή τους στους Maiden uniteD όλα αυτά τα χρόνια. Είστε απλά καταπληκτικοί, και ανυπομονούμε να βρεθούμε κοντά σας».

Opening act: Iliana Tsakiraki

Opening act στις συναυλίες Αθήνας και Θεσσαλονίκης θα είναι η Ηλιάνα Τσακιράκη. Η frontwoman των Enemy of Reality και δασκάλα φωνητικής εγνωσμένης αξίας, θα μας παρουσιάσει ένα eclectic acoustic show, που θα περιλαμβάνει τραγούδια από όλο το ευρύ φάσμα επιρροών της.

Σε αυτό το special set, με τη συμμετοχή του κιμπορντίστα Γιάννη Θερμού (The Silent Wedding), θα ακουστούν μουσικές δημιουργίες από Paradise Lost και Anneke Van Giersbergen, όπως και αποσπάσματα από κινηματογραφικά soundtracks και ριζίτικα τραγούδια από την ελληνική παράδοση.

Πλην των μουσικών εξορμήσεων με το συγκρότημά της, η Ηλιάνα Τσακιράκη είναι γνωστή και για τις συμμετοχές της σε σπουδαίους δίσκους του metal ιδιώματος, όπως το "The Great Mass" των Septicflesh και στην επερχόμενη δισκογραφική δουλειά του Mortiis (ex-Emperor).

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

Maiden uniteD feat. Dennis Stratton στο An Club
Maiden uniteD feat. Dennis Stratton στο An Club
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

21 ευρώ (προπώληση), 23 ευρώ (ταμείο)