Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Το AUDYSEY επιστρέφει στο ΟΑΚΑ με Shlømo και Alignment

Το απόλυτο hard techno duo για πρώτη φορά μαζί στην Αθήνα!

Το AUDYSEY επιστρέφει στο ΟΑΚΑ με Shlømo και Alignment

Μετά το επιτυχημένο landing στην ηλεκτρονική χορευτική σκηνή της Ελλάδας, το AUDYSEY Fest επιστρέφει με το απόλυτο hard techno duo της παγκόσμιας σκηνής: Shlømo και Alignment, για πρώτη φορά μαζί στην Αθήνα, σε δύο δυναμικά 3ωρα 𝗯𝗮𝗰𝗸 𝘁𝗼 𝗯𝗮𝗰𝗸 𝘀𝗲𝘁𝘀 που υπόσχονται να μας αφήσουν με κομμένη την ανάσα.

Shlømo δεν είναι απλώς ένα όνομα, είναι μια μουσική εμπειρία. Κερδίζοντας φήμη για την εξαιρετικά ποικιλόμορφη μουσική παραγωγή του, διανύει τα είδη από εκρηκτικά techno bangers έως στοιχειωμένα ambient και IDM. Με έναν ήχο που παραμένει σε συνεχή εξέλιξη, ο Shlømo υπόσχεται να σας ταξιδέψει σε μια διάσταση ήχου όσο ποτέ άλλοτε σε προηγούμενη του εμφάνιση.

Στον κόσμο της hard techno, το όνομα Alignment συνδέεται με έναν αληθινό διαμορφωτή του ήχου. Γνωστός για την εκρηκτική και ατελείωτη ενέργειά του, ο Alignment έχει χαράξει μια εντυπωσιακή δισκογραφική πορεία. Με κάθε του κομμάτι, δημιουργεί μια ατμόσφαιρα που κρατά την αδρεναλίνη στα ύψη και ξυπνάει τη σκοτεινή πλευρά της techno μουσικής.

Μαζί τους στο Opening και κλείσιμο της βραδιάς, 𝗘𝗽𝗵𝗶𝗮𝗹𝘁𝗲𝘀 & 𝗖𝗵𝗿𝗶𝘀𝘁𝗶𝗮𝗻 𝗖𝗮𝗺𝗯𝗮𝘀.

𝗔𝗥𝗧𝗜𝗦𝗧𝗦 𝗟𝗜𝗡𝗘 𝗨𝗣 & 𝗧𝗜𝗠𝗘𝗧𝗔𝗕𝗟𝗘

  • 23.30 # EPHIALTES
  • 01.00 # SHLØMO
  • 04.00 # ALIGNMENT
  • 07.00 # CHRISTIAN CAMBAS

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

Το AUDYSEY επιστρέφει στο ΟΑΚΑ με Shlømo και Alignment
Το AUDYSEY επιστρέφει στο ΟΑΚΑ με Shlømo και Alignment
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Προπώληση 1η Φάση: 30€, Προπώληση 2η Φάση: 35€, Στην Είσοδο: 42€: 𝗩𝗜𝗣 𝗧𝗜𝗖𝗞𝗘𝗧𝗦: Προπώληση: 45€. Στην Είσοδο: 60€. 𝗗𝗝 𝗕𝗢𝗢𝗧𝗛: Προπώληση: 50€, Στην Είσοδο: 70€