Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Οι Soundtruck στο Κύτταρο

Οι Soundtruck στο Κύτταρο

Το φορτηγό των Soundtruck ανάβει τον κινητήρα του και κάνει στάση στο Κύτταρο. Μαζί τους οι The The RatPack Racers και Black Odyssey.

SOUNDTRUCK

Από το ντεμπούτο τους πίσω στο μακρινό 2008 μέχρι και σήμερα, οι SoundtrucK έχουν κάψει αμέτρητα λάστιχα και έχουν παίξει χιλιάδες νότες. Το κοντέρ έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα εντός και εκτός Ελλάδας και συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό και ένταση!

Έχοντας στις αποσκευές τους την πιο πρόσφατη συμμετοχή τους στο Rockwave Festival στην Αθήνα ετοιμάζονται για ένα ροκ πάρτι με νότια riffs, δυνατά ρεφρέν και δυναμισμό επί σκηνής.

Οι SoundtrucK μετρούν ήδη 15 επιτυχημένα χρόνια στα Ροκ μουσικά δρώμενα της χώρας.

Το 1ο ομώνυμο άλμπουμ “SoundtrucK” είχε παρουσιαστεί στο support act της μπάντας στη συναυλία των Lynyrd Skynyrd στην Αθήνα το 2012 και συνοδεύτηκε από τις καλύτερες κριτικές και πολλά live σε όλη τη χώρα. Το 2o άλμπουμ “Voodoo” ήταν το καλύτερο εισιτήριο για ένα classic rock ταξίδι. Από AC/DC και Allman Brothers μέχρι 38 Special και Βlackfoot. Με vintage παραγωγή και με συνθέσεις ξεκάθαρες οι SoundtrucK δημιούργησαν ένα άλμπουμ που κάλλιστα θα μπορούσε να έχει ηχογραφηθεί κάπου στα τέλη 70s αλλά με την ματιά του σήμερα!

Το 3ο άλμπουμ είναι στη διαδικασία των ηχογραφήσεων και θα παρουσιάσουν κάποια τραγούδια στο Κύτταρο.

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

Οι Soundtruck στο Κύτταρο
Οι Soundtruck στο Κύτταρο
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

10€ προπώληση - 12€ ταμείο