Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Ο Νίκος Χριστόπουλος και οι Polite Blue στο Faust

Νίκος Χριστόπουλος

Λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ Ενδιάμεσος Σταθμός, ο Νίκος Χριστόπουλος και οι Polite Blue, η ομάδα που ενορχηστρώνει την ερχόμενη δισκογραφική δουλειά, έρχονται στη μουσική σκηνή του Faust.

Τον περασμένο Απρίλιο τραγουδήσαμε παρέα για την Άνοιξη, για Σοφούς, για Επίβουλα Τέρατα και τώρα, στα μέσα του Φθινοπώρου, είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε ολοκληρωμένο το πρότζεκτ του Νίκου και να γίνουμε «ένα» με τις ιστορίες των τραγουδιών του. Μαζί μας σε αυτό τα ταξίδι οι συνοδοιπόροι μουσικοί που απαρτίζουν τους Polite Blue και αφήνουν το δικό τους στίγμα στην τραγουδοποιία του Νίκου.

Μάριος Γλυτσός: Ηλεκτρική Κιθάρα
Ανδρέας Τσουβαλάς: Πιάνο
Χρήστος Τσαπέλας: Τύμπανα
Γεωργία Μαρίνη: Βιολί
Νίκος Κονιόρδος: Μπάσο

Νίκος Χριστόπουλος - Ενδιάμεσος Σταθμός (Official Music Video)

Νίκος Χριστόπουλος - βιογραφικό

Ο Νίκος Χριστόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Φοίτησε στην Ευαγγελική Σχολή Σμύρνης, όπου και ξεκίνησε να ασχολείται με τις τέχνες. Στο σχολείο συμμετείχε σε μουσικές και θεατρικές ομάδες, με τις οποίες οργάνωναν παραστάσεις, συναυλίες και εμφανίζονταν σε καλλιτεχνικά και επιστημονικά φεστιβάλ. Το 2017 ξεκίνησε τις σπουδές του στην σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Παράλληλα με την φοίτησή του στο πανεπιστήμιο, το 2021 έκανε και το πρώτο του βήμα στην δισκογραφία με το EP "Παράλληλο Σύμπαν", ενώ τον Ιούλιο του περασμένου χρόνου κυκλοφόρησε και το τραγούδι "Ενδιάμεσος Σταθμός", το οποίο προαναγγέλλει και το ομώνυμο άλμπουμ. Στην νέο αυτό δισκογραφικό ταξίδι ο Νίκος υπογράφει στίχους και μουσική, δίνοντάς μας μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα της ξεχωριστής του τραγουδοποιίας.

Νίκος Χριστόπουλος
Νίκος Χριστόπουλος