Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Λεωνίδας Μαράντης & the Spotlights στην Κόκκινη Σβούρα

Λεωνίδας Μαράντης & the Spotlights στην Κόκκινη Σβούρα

Ο Λεωνίδας Μαράντης παρέα με τους θεότρελους Spotlights είναι και πάλι εδώ! Για πρώτη φορά στην post-covid εποχή, και μετά από ένα τεράστιο κενό!… η τρελοπαρέα του Λεωνίδα επιτέλους επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος (πού αλλού, στην Κόκκινη Σβούρα) για ένα ανεβαστικό live.

Ο χειμώνας μπήκε πλέον για τα καλά… και οι Λεωνίδας Μαράντης & the Spotlights δεν θα μπορούσαν να μην κάνουν μια στάση στο αγαπημένο τους χαλανδριώτικο στέκι. Μοναδικός τους στόχος, να σηκώσουν την Κόκκινη Σβούρα (και την γειτονιά της) στο πόδι και να μας κάνουν όλους μας να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε μέχρι τελικής πτώσεως. Πολλά αγαπημένα τραγούδια από τους Beatles, τους Oasis, τους Violent Femmes, τους Black Keys και διάφορους άλλους "θεούς” του ροκ θα βοηθήσουν στον γενικότερο ξεσηκωμό που θα επικρατεί στην αίθουσα...

Αν θέλετε λοιπόν μια μικρή εξόρμηση μέχρι το Λονδίνο, δεν έχετε παρά να έρθετε στην Κόκκινη Σβούρα την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου και να ακούσετε τραγούδια από τον προσωπικό δίσκο του Λεωνίδα Μαράντη με τίτλο ''Λονδίνο- Αθήνα'', καινούρια κομμάτια από τον επερχόμενο δεύτερο δίσκο, αλλά και πολυαγαπημένα τραγούδια που όλοι μας έχουμε χορέψει και τραγουδήσει σε ανύποπτες στιγμές. H είσοδος για το μουσικό ταξίδι είναι ελεύθερη, προσδεθείτε και ... ο θεός του Rock & Roll μαζί σας!

Οι Spotilights είναι οι: Λευτέρης Κορρές (ηλεκτρική κιθάρα), Στέφανος Δανιηλίδης (πλήκτρα), Γιώργος Καλογερόπουλος (μπάσο), Αλέκος Κούρτης (τύμπανα).

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

Λεωνίδας Μαράντης & the Spotlights στην Κόκκινη Σβούρα
Λεωνίδας Μαράντης & the Spotlights στην Κόκκινη Σβούρα
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Eίσοδος ελεύθερη