Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Οι Dalkance επιστρέφoυν στο Faust

Dalkance

Μετά από μία σεζόν με δεκαεπτά live και πάνω από 2.500 εισιτήρια, η πιο τρελή μπάντα της Αθήνας επιστρέφει με καινούρια σύνθεση, καινούριο πρόγραμμα και πρωτότυπο υλικό. Πιο άγριοι, πιο χορευτικοί, πιο club, πιο έξαλλοι, πιο ερωτικοί, πιο έτοιμοι για έναν χειμώνα γεμάτο πάθη και νταλκάδες.

Ο Κωνσταντίνος Μπιμπής, γνώριμος στη σκηνή του Faust εδώ και μία δεκαετία, πιάνει το μικρόφωνο και με ένα τρίο υπέροχων μουσικών πολυεργαλείων επιστρέφουν για μία σειρά από ακόμα πιο θεότρελα live. Στις κιθάρες, στα synths και στα productions είναι ο Γρηγόρης Ελευθέριου. Στο μπουζούκι, τον μπαγλαμά, το ούτι και το κλαρίνο είναι ο Κωνσταντίνος Τσιμπούκης. Στο μπάσο και το bass station είναι ο Γιάννης Βουτσινάς.

Πλήκτρα, beat, κιθάρες, μπουζούκια, μπαγλαμάδες, μπάσα και λουπαδόροι επιστρέφουν στη σκηνή του Faust σε μία σειρά από twisted covers τραγουδιών, που όλοι αγαπήσαμε, αλλά ποτέ δε φανταζόμασταν ότι θα τα ακούγαμε με αυτόν τον τρόπο.

R n’ Β hits από τα '00s, pop τραγούδια της '90s παιδικότητάς μας, η ροκ εφηβεία μας, ρεμπέτικα και λαϊκά από όλες τις δεκαετίες περνάνε μέσα από την μπάντα και φτάνουν στο κοινό "γκρουβάτα", χορευτικά, ατμοσφαιρικά και... νταλκαδιάρικα.

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

Dalkance
Οι Dalkance επιστρέφoυν στο Faust
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

7€ (Το εισιτήριο δεν περιλαμβάνει ποτό)