Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Γιώργος και Νίκος Στρατάκης στον Σταυρό του Νότου - Club

Γιώργος και Νίκος Στρατάκης
© Κώστας Χαλαμπαλάκης

Έπειτα από μια καθ’ όλα επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία εντός και εκτός Κρήτης, ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης έρχονται στο Club του Σταυρού του Νότου, υποσχόμενοι έναν ακόμα δυναμικό και γεμάτο ρυθμό χειμώνα.

Πατώντας στις ρίζες της παράδοσης, η οποία πιστεύουν πως αναζητά αδιάκοπα την εξέλιξη και τη μοναδικότητά της, το δίδυμο από την Κρήτη θα απογειώσει τις χειμωνιάτικες Παρασκευές μας με μουσικές συνθέσεις που οδηγούν σε δρόμους διαφορετικούς, εκεί όπου φυσά ανεμπόδιστα ο καθαρός ορεινός αέρας.

Μεταδίδοντας πάντα την αμείωτη αγάπη τους για τη μουσική του τόπου τους, τα δυο αδέρφια από την Κρήτη χαράζουν σταθερά μια πορεία με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην τέχνη που υπηρετούν, έχοντας δημιουργήσει μια ξεχωριστή ταυτότητα στο σύγχρονο μουσικό γίγνεσθαι. Εξίσου ξεχωριστή είναι και κάθε μία τους εμφάνιση, με τον μουσικό αυθορμητισμό τους αλλά και την αλληλοεπίδρασή τους με το κοινό να κάνουν κάθε τους live μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

Αφήνοντας ελεύθερη την έκφραση της μουσικής που αβίαστα πηγάζει από μέσα τους να διαχέεται στον χώρο, αλλά και με ιδιαίτερες συνθέσεις και προσεγμένο στίχο και ήχο, που δύσκολα συναντάς, οι δεξιοτέχνες στη λύρα και το λαούτο Γιώργος και Νίκος Στρατάκης μας προσκαλούν όλο τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο σε ένα πρόγραμμα που ξεσηκώνει, συγκινεί, αφυπνίζει και εμψυχώνει.

Μαζί τους οι μουσικοί:

  • Αλέκος Χατζάκης στο κοντραμπάσο
  • Μανόλης Στρατάκης στα κρουστά
  • Γιάννης Κοζυράκης στην κιθάρα
  • Γιώργος Σαλούστρος στα πνευστά
  • Πάνος Γεωργακόπουλος στα τύμπανα

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

Γιώργος και Νίκος Στρατάκης
Γιώργος και Νίκος Στρατάκης στον Σταυρό του Νότου - Club
από 04/11/2022 έως 30/12/2022

κάθε Παρασκευή 22:30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Γενική Είσοδος: 15€. Πώληση εισιτηρίων θέασης την ίδια μέρα στο ταμείο του καταστήματος. Για κράτηση θέσης καθημένου σε τραπέζι επικοινωνείτε στο τηλ. 210 9226975.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ