Εμφάνιση φίλτρων

Η ομάδα του DEERISLND στο Faust

Η ομάδα του DEERISLND στο Faust

Η ομάδα του DEERISLND σας καλεί στο Faust Bar Theatre Arts για μια βραδιά υπό τους ρυθμούς της techno. Στη σκηνή του Faust θα ανέβουν καλλιτέχνες με εμπειρία στον χώρο της Afro house, melodic techno και progressive techno. Οι πόρτες ανοίγουν στις 23:30 σε ένα πάρτυ που θα κρατήσει μέχρι το πρωί.

Τι είνα το «Deerislnd»;
Πρόκειτα για μία παρέα ανθρώπων που γνωριστηκαν στο πλαίσιο της καλοκαιρινής τους ραστώνης στην Ελαφόνησο, πριν μερικά χρόνια. Άλλωστε και το ονομα τους προέρχεται απο εκει: Deer + Island = ελάφι + νησί (a.k.a. Ελαφόνησος). ΟΚ, μπορεί με τις ονοματοδοσίες να μην το «έχουν» τόσο πολύ, αλλά με μουσική τους είναι ευτυχώς πιο δημιουργικοί!
 
Ξεκίνησαν, λοιπόν, τα πρώτα τους πάρτυ στην παραλία του Σίμου, χωρίς να  έχουν φανταστεί ποτέ ότι ένα χρόνο αργότερα θα παρουσιάζουν τη δουλειά τους σε μερικά από τα γνωστότερα αθηναϊκά στέκια, αλλά και σε μαγαζιά των Κυκλάδων και του Ιονίου.

Όπως λέει και ο Αργύρης Καλουδάκης, ένας από τους βασικούς συντελεστές του project: «Ο βασικός λόγος για τον οποιο πιστεύουμε πως φτασαμε έως εδώ είναι γιατί το ζουμε ολοι μαζι σαν παρεα. Σας προκαλώ/προσκαλώ να ακολουθήσετε μία ημέρα το βαν σε κάποιο απο τα σημεια που κανει στάση για να παίξει τη μουσική του και, αναμφίβολα, θα νιώσετε και εσείς το άκρως ζεστο vibe της παρεας του Deer».

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ