Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Reversed, Drunk Jackals, Birds of Vale στη σκηνή του Faust

Reversed, Drunk Jackals, Birds of Vale

REVERSED
Ένα γκρουπ αφιερωμένο στην εποχή που το ροκ είχε πρωταρχικό ρόλο στις καρδιές των πολλών… Την περίοδο της πανδημίας, ο ήχος τους διαμορφώθηκε στα ακούσματα του alternative/hard rock και δεν άργησε να έρθει και η μέρα των ηχογραφήσεων και των ζωντανών εμφανίσεων. Οι πρώτες τους δισκογραφικές δουλειές αναμένεται να δημοσιευτούν σύντομα, αλλά έως τότε μπορείτε να τους ακούσετε ζωντανά στο Faust στις 14 Απριλίου.

DRUNK JACKALS
Οι Drunk Jackals δημιουργήθηκαν τον Φεβρουάριο 2015 στην Κόρινθο.
Επηρεασμένοι από το αμερικανικό και βρετανικό rock των 60’s και 70’s, αλλά και από την αναβίωση του garage rock του 2000, αποφάσισαν το ύφος τους να κινηθεί σε ανάλογα μονοπάτια. Έκτοτε, αφιέρωσαν διάθεση, ενέργεια και χρόνο σε ηχογραφήσεις και συναυλίες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και της Ευρώπης. Την μπάντα συνθέτουν ο Τεό στα φωνητικά, ο Leslie στην κιθάρα, ο Πολωνός στο μπάσο και ο Πανάγος στα τύμπανα. Το πρώτο τους EP με τίτλο “Seven Souls” κυκλοφόρησε ανεξάρτητα σε CD τον Μάιο 2016. Το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο “Countryside” κυκλοφόρησε ανεξάρτητα σε βινύλιο τον Οκτώβριο 2017. Το δεύτερο τους άλμπουμ με τίτλο Buzz Addiction κυκλοφόρησε ανεξάρτητα σε βινύλιο τον Οκτώβριο 2019 και ακολούθησε μια περιοδεία εντός και εκτός συνόρων για την προώθηση του. Στις 14 Απριλίου θα βρίσκονται στη σκηνή του Faust για ένα rock n’ roll party παρέα με φίλους, αλκοόλ και δυνατή μουσική!

BIRDS OF VALE
Οι Birds of Vale είναι το αποτέλεσμα της ανάγκης δύο φίλων να παίξουν rock n’ roll. Η μπάντα δημιουργήθηκε το 2019 στην Αθήνα, και το 2020 ξεκίνησε την ηχογράφηση του πρώτου της double-single στα Suono Studios με παραγωγό τον Άλεξ Μπολμπαση. Στα τέλη του ίδιου χρόνου, κυκλοφόρησε το κομμάτι «Devil in» και λίγο αργότερα το δεύτερο single, Beautiful Girl. H μουσική τους έχει βαθιά τις βάσεις της στον 70s heavy blues/rock n roll ήχο, ο οποίος αναμειγνύεται με μια σύγχρονη πινελιά. Αυτή την περίοδο ετοιμάζονται να επιστρέψουν στο studio, για να ηχογραφήσουν τη νέα τους δουλειά.

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

Reversed, Drunk Jackals, Birds of Vale
Reversed, Drunk Jackals, Birds of Vale στη σκηνή του Faust
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Είσοδος: 6€ (δεν περιλαμβάνει ποτό)