Εμφάνιση φίλτρων

Τσοπάνα Rave live στο Κύτταρο

Τσοπάνα Rave live στο Κύτταρο

Και εκεί που όμορφα και ωραία όλα πήγαιναν κατά διαόλου.. ξαφνικά... Τσοπάνα Rave live!

Η μπάντα που «θα μπορούσε να γεμίζει γήπεδα αλλά βαριόταν» μετά από μυστηριώδη «χειμερία νάρκη» κάνει αναπάντεχη επιστροφήκαι έρχεται ανανεωμέ νη, να ταράξει τον ύπνο του αδίκου που ζούμε, με μια εμφατική Liveάρα/επανεκκίνηση στο Κύτταρο, για να μας ξυπνήσει για τα καλά με όλες τις «άρρωστες» τραγουδάρες τους αλλά και νέα κόλπα...

Ετοιμαστείτε για «Κορνηλία» «Μίλα ρε» «Μου το ‘χα πει» «Είμαι καλά» «Δως μου δυο κατοστάρικα (Δώσε ότι έχεις)» «Εγώ δεν» «Αν μου κρύβεις την αλήθεια» «Το κυπελάκι» «Βαμβακοφυτείες» «Θα μείνω όπως είμαι» «Με τα χέρια στις τσέπες», και η λίστα και η βραδιά, θα ‘ναι μεγάλη.

Πατροπαράδοτο ελληνικό συγκρότημα με άγνωστη ημερομηνία ιδρύσεως και με άγνωστη ημερομηνία διάλυσης.. Ιεραποστολή που ασχολείται με την διάσωση του ψυχικού κόσμου και την εφαρμογή της λοξής ματιάς στην αντίληψη των γεγονότων.. Οι διαμετρικά αντίθετες γνώμες, όψεις και απόψεις των μουσικών που αποτελούν το συγκρότημα, οδηγούν το εν λόγω σχήμα σε μια άνευ προηγουμένου ανεξέλεγκτη πορεία.. Η μουσική τους είναι πολυμορφική σε κλίμακες αρχαιοελληνικές με δυτικές επιρροές ή το αντίθετο.. Ο ήχος τους άλλοτε σκληρός, άλλοτε υπερβολικά χαλαρός και άλλοτε φορτισμένος.. Ο στίχος τους πάλι, άλλες φορές εσωστρεφής, άλλες ερωτικός, κωμικοτραγικός, απλός ή με μυστηριώδη πλοκή, περιγράφει τις σκέψεις των δημιουργών του μέσα στο χρόνο..

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

Τσοπάνα Rave live στο Κύτταρο
Τσοπάνα Rave live στο Κύτταρο
08/10/2022

Σάββατο 21:30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

10€ (Προπώληση) 12€ (Ταμείο)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ