Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Οι Unida στο AN Club

68919-138711.jpg

Οι Unida είναι αναμφισβήτητα μία από τις μπάντες με το μεγαλύτερο cult status στην Αμερικάνικη stoner/ desert rock σκηνή των late ‘90s και early ‘00s. Η παρουσία του τεράστιου John Garcia (Kyuss, Hermano, Slo Burn, Sons of Kyuss, Vista Chino) πίσω από το μικρόφωνο είναι ίσως ο βασικότερος, αλλά σίγουρα όχι ο μοναδικός λόγος που τους προσδίδει το κύρος και την βαρύτητα που τους συνοδεύει στην –γεμάτη σκαμπανεβάσματα- πορεία τους από το split με τους Σουηδούς θρύλους Dozer και εκείνο το επίσης θρυλικό “Coping with the Urban Coyote” του 1999, μέχρι και σήμερα. Η συμμετοχή άλλων μεγάλων ονομάτων του σκληρού ήχου στην σύνθεση της μπάντας κατά καιρούς, όπως αυτά των Scott Reeder (μπάσο Kyuss, The Obsessed) και Paul Gray (touring μπασίστας, επίσης μέλος των Slipknot) έρχεται απλά να επιβεβαιώσει όλα τα παραπάνω.

Αυτό το καλοκαίρι αφήστε τους Unida να σας ταξιδέψουν στην δική τους μουσική έρημο, με τις fuzzy κιθάρες και τους groovy ρυθμούς τους σηματοδοτώντας ένα από τα μεγαλύτερα come-back στην ιστορία του Αμερικάνικου heavy rock ήχου.

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Πόρτες: 20.00

Show: 20.30

Εισιτήρια: ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 20 € The Lab (Θεμιστοκλέους 86, Εξάρχεια) & στο Rhythm Records (Εμ. Μπενάκη 74, Εξάρχεια) ΤΑΜΕΙΟ 25€

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ