Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Active Member στην "Τεχνόπολις"

Οι Active Member με τον καινούριο, 17ο δίσκο τους, με τίτλο "Cosmos Alivas" σκάβουν στην κυριολεξία έναν καινούριο δρόμο για να πορευτούν στη δεύτερη εποχή του γκρουπ, ο B.D.Foxmoor και η Sadahzinia. Το υλικό του νέου δίσκου καθώς και τραγούδια από όλη τη δισκογραφία τους θα παρουσιάσουν σε μια μοναδική συναυλία- σταθμό στην "Τεχνόπολις" του Δήμου Αθηνών στο Γκάζι. Την Τετάρτη 18 Ιουνίου, την ημέρα της συναυλίας θα δοθεί ουσιαστικά και το "σύνθημα" για να ξεκινήσει αυτή η δεύτερη εποχή του γκρουπ.

68079-137125.jpg

Οι Active Member με τον καινούριο, 17ο δίσκο τους, με τίτλο "Cosmos Alivas" σκάβουν στην κυριολεξία έναν καινούριο δρόμο για να πορευτούν στη δεύτερη εποχή του γκρουπ, ο B.D.Foxmoor και η Sadahzinia.

Το υλικό του νέου δίσκου καθώς και τραγούδια από όλη τη δισκογραφία τους θα παρουσιάσουν σε μια μοναδική συναυλία- σταθμό στην "Τεχνόπολις" του Δήμου Αθηνών στο Γκάζι. Την Τετάρτη 18 Ιουνίου, την ημέρα της συναυλίας θα δοθεί ουσιαστικά και το "σύνθημα" για να ξεκινήσει αυτή η δεύτερη εποχή του γκρουπ.

Οι εκπλήξεις και οι συμμετοχές δεν θα λείψουν από τη σημαντική αυτή βραδιά. Αναφορικά: Νικήτας Κλιντ, Βέβηλος, MCD – o πρώτος Dj των Active Member - και οι Noova Groova με το τραγούδι tribute στην Γιώτα Γιάννα.

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Τιμές Εισιτηρίων

Προπώληση

8 ευρώ (τα πρώτα 1000 εισιτήρια)

Μετά την εξάντλησή τους η τιμή θα είναι 10 ευρώ

Ταμείο: 12 ευρώ

Σημεία Προπώλησης

Εισιτήρια προπωλούνται στα

Ιμάντας, Σαρρή 46, Πλατεία Ασωμάτων, τηλ. 210 3242 411

"Τεχνόπολις" Δήμου Αθηναίων, Γκάζι

www.viva.gr

11876

στα καταστήματα Public

Παπασωτηρίου

Seven Spots

Ιανός