Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Jaguar Bombs στο Τώρα Κ44!

Λονδίνο, Wembley Arena, 1986: Το συγκρότημα Queen διοργανώνει την ιστορικότερη συναυλία της πορείας του και την απαθανατίζει στη μεγάλη οθόνη ως ένα ορόσημο της παγκόσμιας μουσικής κληρονομιάς. Slane Castle, 2003: Οι Red Hot Chili Peppers φιλμογραφούν μια από τις πιο πολυσυζητημένες εμφανίσεις τους, ένα live που έμελλε να εμπνεύσει χιλιάδες θαυμαστών του ήχου τους.

67835-136697.jpg

Λονδίνο, Wembley Arena, 1986: Το συγκρότημα Queen διοργανώνει την ιστορικότερη συναυλία της πορείας του και την απαθανατίζει στη μεγάλη οθόνη ως ένα ορόσημο της παγκόσμιας μουσικής κληρονομιάς.

Slane Castle, 2003: Οι Red Hot Chili Peppers φιλμογραφούν μια από τις πιο πολυσυζητημένες εμφανίσεις τους, ένα live που έμελλε να εμπνεύσει χιλιάδες θαυμαστών του ήχου τους.

Αθήνα,Τώρα Κ44, 2014: Μετά από πέντε ολόκληρους μήνες ζωής, οι Jaguar Bombs βιντεοσκοπούν την πρώτη τους μεγάλη συναυλία στο χώρο απ' όπου ξεκίνησαν και σας καλούν να γίνετε κ εσείς με τη φωνή σας μέρος της ιστορίας, μέσα από τους μαγικούς φακούς των Panda Cinematix.

Τη σκυτάλη παίρνουν οι κύριοι από το Bunt.gr για ένα πάρτυ μέχρι τελικής πτώσης.

Σάββατο 17 Μαϊου 2014

Έναρξη 22:30

Είσοδος 3e με μπύρα

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ