Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Nick Waterhouse στο Gagarin 205

67734-136510.jpg

Ο Nick Waterhouse απο την Καλιφόρνια των ΗΠΑ είναι μια μουσική αποκάλυψη. Με την τραχύτητα του garage punk ο Waterhouse ξαναβρίσκει το χαμένο νήμα της soul και του rythm blues.

Το μουσικό αποτέλεσμα κυριολεκτικά ζεματάει. Ο 28 χρονος απόγονος του Buddy Holly είναι ο αιμοδότης μιας κακοποιημένης μουσικής παράδοσης. Έχει χρόνια να ακουστεί κάτι τόσο sexy , αυθάδες και φρέσκο..Έρχεται στο Gagarin 205 τώρα που συμβαίνει!

opening act: His Majesty The King Of Spain

Oι Ηis Majesty the King of Spain είναι μια μπάντα από την Αθήνα. Ο ήχος και η σύνθεσή τους μεταβάλλονται συνεχώς με μοναδικό διαχρονικά σταθερό μέλος το Νεκτάριο Κουβαρά, frontman της μπάντας και λάτρη όλων των Αμερικάνικων Πραγμάτων (συμπτωματικά, η παραπάνω περιγραφή ταιριάζει αρκετά και στους Αvengers, αλλά δυστυχώς οι ομοιότητες μεταξύ των δύο ομάδων σταματούν εδώ). Το 2012 κυκλοφόρησε από την Ιnner Ear το ντεμπούτο τους με τίτλο “Hyena” κι αυτήν την περίοδο γράφουν το δεύτερο δίσκο τους, στον οποίο καταπιάνονται με θέματα όπως “Σκοτώνουν τους slackers όταν γεράσουν;” Και “Η ζωή μετά το ABABCAB”.

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Ώρα 20.55

Tιμή εισιτηρίου: 20 ευρώ προπώληση, 23 ευρώ στο ταμείο

Προπώληση: www.viva.gr, Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ