Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Γιώργος & Νίκος Στρατάκης στο Kyklos Live Stage

Μια και μοναδική βραδιά Κρητικής Μέθεξης Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης, τα δύο αδέρφια από τη Μεγαλόνησο, ανεβαίνουν στην Αθήνα, την Παρασκευή 2 Μαΐου, για μία και μοναδική παράσταση στο Kyklos Live Stage. Κάθε τους εμφάνιση αποτελεί κυριολεκτικά "γεγονός" και η υποδοχή, που τους επιφυλάσσει παντού το πιστό τους ακροατήριο, είναι ενθουσιώδης. Δημιουργούν ατμόσφαιρα αυθεντικής γιορτής, γεμάτης συναίσθημα που, έχει στο κέντρο της την κρητική παράδοση, ενώ οι μαεστρικές τους ενορχηστρώσεις, είναι γεμάτες ανατροπές και πρωτόγνωρες μελωδίες.

66269-133549.jpg

Μια και μοναδική βραδιά Κρητικής Μέθεξης

Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης, τα δύο αδέρφια από τη Μεγαλόνησο, ανεβαίνουν στην Αθήνα, την Παρασκευή 2 Μαΐου, για μία και μοναδική παράσταση στο Kyklos Live Stage.

Κάθε τους εμφάνιση αποτελεί κυριολεκτικά "γεγονός" και η υποδοχή, που τους επιφυλάσσει παντού το πιστό τους ακροατήριο, είναι ενθουσιώδης. Δημιουργούν ατμόσφαιρα αυθεντικής γιορτής, γεμάτης συναίσθημα που, έχει στο κέντρο της την κρητική παράδοση, ενώ οι μαεστρικές τους ενορχηστρώσεις, είναι γεμάτες ανατροπές και πρωτόγνωρες μελωδίες.

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Ώρα έναρξης: 22:30

Είσοδος (στο μπαρ) 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Τιμή φιάλης: 120 ευρώ

Φιάλη Kρασί: 60 ευρώ