Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Rosa & Dimitris Kalantzis Trio στο Half Note Jazz Club

Rosa & Dimitris Kalantzis Trio "…In Jazz" Η Ρόζα Πουλημένου με τον Δημήτρη Καλαντζή και το τρίο του (Ντίνος Μάνος στο μπάσο και Σπύρος Παναγιωτόπουλος στα κρουστά) προσεγγίζει με το δικό της τρόπο τον κόσμο της Τζαζ. Με γνωστά κομμάτια του ρεπερτορίου αλλά κι ένα πέρασμα από την Ελληνική και τη Γαλλική μουσική, η Ρόζα και ο Δημήτρης Καλαντζής μας ταξιδεύουν σε μελωδίες που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε, όπως το Fly me to the moon του Bart Howard, το Ξύπνα Αγάπη μου του Κώστα Γιαννίδη, αλλά και το Sous le ciel de Paris του Huber Giraud.

66177-133345.jpg

Rosa & Dimitris Kalantzis Trio

"…In Jazz"

Η Ρόζα Πουλημένου με τον Δημήτρη Καλαντζή και το τρίο του (Ντίνος Μάνος στο μπάσο και Σπύρος Παναγιωτόπουλος στα κρουστά) προσεγγίζει με το δικό της τρόπο τον κόσμο της Τζαζ.

Με γνωστά κομμάτια του ρεπερτορίου αλλά κι ένα πέρασμα από την Ελληνική και τη Γαλλική μουσική, η Ρόζα και ο Δημήτρης Καλαντζής μας ταξιδεύουν σε μελωδίες που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε, όπως το Fly me to the moon του Bart Howard, το Ξύπνα Αγάπη μου του Κώστα Γιαννίδη, αλλά και το Sous le ciel de Paris του Huber Giraud.

Guest: Δημήτρης Παπαδόπουλος, τρομπέτα

Πέμπτη 15 Μαϊου 2014

Ωρα έναρξης: 21.30

Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ (bar) – 15 ευρώ (σε τραπέζι)