Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Tonino Carotone στον Μπούφο

Ο Μπούφος φιλοξενεί τον Tonino Carotone για δυο acoustic live shows. Το όνομά του ηχεί ιταλικό… Αλλά ο ίδιος είναι Βάσκος. Η μουσική του και το old-school ντύσιμό του θυμίζει νεαρό με βέσπα στους δρόμους της Νάπολι πίσω στα fifties, αλλά ο ίδιος ξεκίνησε από punk συγκροτήματα.

65244-131310.jpg

Ο Μπούφος φιλοξενεί τον Tonino Carotone για δυο acoustic live shows.

Το όνομά του ηχεί ιταλικό… Αλλά ο ίδιος είναι Βάσκος. Η μουσική του και το old-school ντύσιμό του θυμίζει νεαρό με βέσπα στους δρόμους της Νάπολι πίσω στα fifties, αλλά ο ίδιος ξεκίνησε από punk συγκροτήματα.

Η πρώτη φορά που ήρθε στην Ελλάδα για live ήταν πριν περίπου 10 χρόνια και μονομιάς κατάφερε, με το τσιγγάνικο μπρίο, το βιτριολικό χιούμορ και τις ξεσηκωτικές του εμφανίσεις, να τον αγαπήσουμε και να τον ταυτίσουμε στο μυαλό μας με τη χώρα των Βάσκων. Έκτοτε ο Tonino Carotone επισκέπτεται τη χώρα μας και ειδικότερα την Αθήνα τόσο συχνά, που όλοι μας τον έχουμε πετύχει έστω μια φορά, σε κάποιο live, ή σε κάποιο bar πιο αργά, αφού η σχέση του με το αλκοόλ και τον μποέμικο τρόπο ζωής είναι και γνωστή και παροιμιώδης!

Αυτή τη φορά, ο πάντα χειμαρρώδης Ισπανός, εμφανίζεται σε ένα ατμοσφαιρικό ακουστικό live show, όπου θα τον συνοδεύουν η Piluka Aranguren στα φωνητικά και ο Ander Percaz del Barrio στην κιθάρα. Το τρίο θα παίξει όλα τα αγαπημένα τραγούδια του Tonino από το ντεμπούτο του άλμπουμ, Mondo Difficile και μετά, αλλά και διασκευές των τραγουδιών που τόσο αγαπά να ερμηνεύει ο Tonino.

Τετάρτη 9 και Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Ωρα έναρξης: 21.00

Είσοδος ελεύθερη

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ