Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Nikola Gala + Tolis Q + Lex στο six d.o.g.s.

64888-130711.jpg

Η Quantized Music πιστή στο ραντεβού της στο Gig space του six d.o.g.s, μας παρουσιάζει ακομα ένα showcase, το Σαββάτο 12 Απριλίου. Καλεσμένος του Αθηναϊκού label αυτή την φορά θα είναι ο, εκ Θεσσαλονίκης παραγωγός και DJ, Nikola Gala.

Ο Nikola Gala είναι καταξιωμένος στην διεθνή ηλεκτρονική σκηνή εδώ και χρόνια με αναρίθμητες κυκλοφορίες σε labels όπως τα Plastic City, Phobiq, Octopus, Tronic, Noir, Clap Your Hands, Platipus, η καριέρα του όμως εκτοξεύτηκε τελευταία, με τις πρώτες του κυκλοφορίες στο ‘μεγαθήριο’ που ακούει στο όνομα Rekids, ένα label που θεωρείται από τα σημαντικότερα και πιο σεβαστά της σύγχρονης, ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής. Ο Nikola Gala έχει συμβάλει όμως και στην επερχόμενη κυκλοφορία της Quantized Music με ένα remix στο track ‘9West ft. Mz Sunday Luv – Our Bed Of Nails’ το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στης αρχές Μαϊου.

Την βραδιά θα πλαισιώσουν, όπως πάντα, οι βασικοί συντελεστές και εκπρόσωποι της Quantized Music, Tolis Q και Lex. Στο πλαίσιο της βραδιάς θα παρουσιάσουν τον ήχο της Quantized Music μέσα από τις επερχόμενες κυκλοφορίες του label, τις προσωπικές τους παραγωγές αλλά και επιλογές από αγαπημένους καλλιτέχνες από τον χώρο της deep, tech house και techno.

Σάββατο 12 Απριλίου, μετά τα μεσάνυχτα

Eίσοδος 5 ευρώ