Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Daniel Melingo στο gazArte

Daniel Melingo To πάθος, ο ερωτισμός και η ένταση του αργεντίνικου tango μας γοητεύει και πάντα θα το κάνει. Μια ιεροτελεστία που μετατρέπεται σε ένα καλλιτεχνικό παραλήρημα και ακροβατεί ανάμεσα στην λογική και την τρέλα. Ίσως και να κλίνει προς την τρέλα. Μία μουσική παράσταση που ντύνεται με την πιο αυθόρμητη και ανεπιτήδευτη θεατρικότητα και γίνεται μια μουσικοθεατρική εμπειρία χωρίς όρια.

64233-129171.jpg

Daniel Melingo

To πάθος, ο ερωτισμός και η ένταση του αργεντίνικου tango μας γοητεύει και πάντα θα το κάνει. Μια ιεροτελεστία που μετατρέπεται σε ένα καλλιτεχνικό παραλήρημα και ακροβατεί ανάμεσα στην λογική και την τρέλα. Ίσως και να κλίνει προς την τρέλα. Μία μουσική παράσταση που ντύνεται με την πιο αυθόρμητη και ανεπιτήδευτη θεατρικότητα και γίνεται μια μουσικοθεατρική εμπειρία χωρίς όρια.

Αυτό τον παραληρηματικό συνδυασμό πρόκειται να ζήσουμε στις 13 Απριλίου στο gazArte, με προσκεκλημένο έναν από τους πιο εμβληματικούς εκφραστές του Tango παγκοσμίως. Το πολύμορφο υποκριτικό, μουσικό και χιουμοριστικό ταλέντο του καθηλωτικού Daniel Melingo, έρχεται να κατακλύσει το stage του gazarte, με την πιο Bohem εκδοχή της τέχνης, σε ένα show που δεν γίνεται να χάσεις.

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Ώρα έναρξης: 21:00

Τιμές εισιτηρίων

Προπώληση: A ζώνη: 28€ | Β ζώνη: 22€ | Όρθιοι: 13€

Ταμείο: A ζώνη: 31€ | Β ζώνη: 25€ | Όρθιοι: 16€

 

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ