Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Leon στο six d.o.g.s

Λίγο πριν την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ του με τίτλο “Global”, ο Leon έρχεται στο six d.o.g.s με τη νέα του μπάντα, για την πρώτη του επίσημη παρουσίαση. Το Σάββατο, 29 Μαρτίου, οι Leon of Athens, θα ανέβουν στη σκηνή του six d.o.g.s για να παίξουν όλα τα νέα κομμάτια. Τραγούδια που έχουν τις ρίζες τους στην indie rock και pop μουσική, ενώ παράλληλα αντλούν στοιχεία από την ηλεκτρονική, τη folk και τη μεσογειακή μουσική.

63370-127386.jpg

Λίγο πριν την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ του με τίτλο “Global”, ο Leon έρχεται στο six d.o.g.s με τη νέα του μπάντα, για την πρώτη του επίσημη παρουσίαση.

Το Σάββατο, 29 Μαρτίου, οι Leon of Athens, θα ανέβουν στη σκηνή του six d.o.g.s για να παίξουν όλα τα νέα κομμάτια. Τραγούδια που έχουν τις ρίζες τους στην indie rock και pop μουσική, ενώ παράλληλα αντλούν στοιχεία από την ηλεκτρονική, τη folk και τη μεσογειακή μουσική.

Στη συναυλία θα είναι για πρώτη φορά διαθέσιμος περιορισμένος αριθμός του δίσκου “Global” ο οποίος κυκλοφορεί από την Mimosa’s Dream Records στις 2 Απριλίου.

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Ώρα 21:00

Είσοδος: 8 €

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ