Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Cinema Paradiso Project στο Gazarte

Όταν η Έβδομη Τέχνη συναντά τη μουσική. Οι Cinema Paradiso Project εμφανίζονται για πρώτη φορά στη σκηνή του Gazarte, με σκοπό να μας ταξιδέψουν μέσα από την αγάπη τους για την τέχνη, την μουσική και τον κινηματογράφο. Το πολυμελές μουσικό σχήμα διαμορφώθηκε πριν από 4 περίπου χρόνια. Στην "καρδιά" των Cinema Paradiso Project βρίσκουμε μια classical crossover αισθητική που αγκαλιάζει μινιμαλιστές συνθέτες, pop μελωδίες, λάτιν ηχοχρώματα, διακριτικά ροκ στοιχεία, χωρίς να αφήνουν στην άκρη το τόσο πλούσιο ελληνικό ρεπερτόριο.

63149-126949.jpg

Όταν η Έβδομη Τέχνη συναντά τη μουσική. Οι Cinema Paradiso Project εμφανίζονται για πρώτη φορά στη σκηνή του Gazarte, με σκοπό να μας ταξιδέψουν μέσα από την αγάπη τους για την τέχνη, την μουσική και τον κινηματογράφο.

Το πολυμελές μουσικό σχήμα διαμορφώθηκε πριν από 4 περίπου χρόνια. Στην "καρδιά" των Cinema Paradiso Project βρίσκουμε μια classical crossover αισθητική που αγκαλιάζει μινιμαλιστές συνθέτες, pop μελωδίες, λάτιν ηχοχρώματα, διακριτικά ροκ στοιχεία, χωρίς να αφήνουν στην άκρη το τόσο πλούσιο ελληνικό ρεπερτόριο.

Λίγο πριν από την κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου με τίτλο "Cinema Paradiso Project-Volume I", έρχονται στο Gazarte για μία και μόνο παράσταση, ενώ μας υπόσχονται ένα γοητευτικό ταξίδι βασισμένο στα πιο κινηματογραφικά μας όνειρα.

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Ώρα 21.30

Τιμές Εισιτηρίων

Προπώληση :

Καθήμενοι Α’ ζώνης : 20€ --- Καθήμενοι Β’ ζώνης : 15€ --- Όρθιοι : 10€

Ταμείο:

Καθήμενοι Α’ ζώνης : 22€ --- Καθήμενοι Β’ ζώνης : 17€ --- Όρθιοι : 12€

 

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ